Hyvän kokoinen maatila. Peltoa 31,5 ha ja hyväkuntoinen talouskeskus rakennuksineen.

Maatila peltoineen ja talouskeskuksineen. Metsää vain talouskeskuksen yhteydessä oleva kuvio. Muut metsät omana kohteenaan myynnissä.

Tilava 1990 valmistunut puutalo, jota hieman remontoitukin. Asuintilaa 188 m2 ja kokonaisala 200 m2. Puukeskuslämmitys, lämmönjako patteriverkon kautta.

Loppuvaiheessa oleva navetan laajennus ja muuttaminen nuorkarjan kasvatukseen. Vanhan lypsykarjanavetan muutos on hieman kesken ja uudisosan laiteasennukset ovat myös hieman kesken. Tavoitteena on rakentaa pitkälle automatisoitu karjankasvatuslaitos. Navettarakennuksen koko noin 450 m2, sisältää myös sosiaali- ja toimistotilat. Navetan yhteydessä on noin 250 m2 rehulato sekä riittävät ja nykyvaatimukset täyttävät lantalat.

Talouskeskuksessa on kaksi kaivoa. Jätevedet ohjataan vielä tavallisiin sakokaivoihin. Asuinrakennuksesta ei kuitenkaan tule kompostoivien käymälöiden ansiosta kuin ns. harmaita vesiä. Aurinkosähköstä tulee hyvä kevennys sähkölaskuun.

Lisäksi pihapiirissä on hyväkuntoinen konehalli, jossa myös lämpöeristetty autotalli/korjaamo. Vanha asuinrakennus on heikkokuntoinen ja kylmänä varastotilana. Vielä hirsinen riihi ja suurehko varastosuuli hyvää betonilattiaista varastotilaa. Peltojen yhteydessä on kolme muuta kunnostettua betonilattiaista suulirakennusta.

Pellot ovat talouskeskuksen lähialueella ja kaikki pellot on salaojitettu. Peltoala 31,52 hehtaaria jakautuu kymmeneen lohkoon eli lohkokoko on varsin hyvä ja keskimääräistä suurempi. Lohkomuoto on kohtuullisen hyvä ja viljelyesteitä on pelloilla vähän eli viljelyolosuhteet ovat hyvät. Tukioikeudet siirtyvät peltojen mukana uudelle omistajalle.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinteistöillä kiinnityksiä, jotka siirtyvät uudelle omistajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen maa-alue 20-878-9-1 YHTEISET MAA-ALUEET Yhteinen vesialue 20-876-6-0 YHT. VESIALUE