Jämsässä, vanhaa Längelmäkeä, Haukilahdentien varressa, vain reilun parin kilometrin etäisyydellä reilun kymmennen hehtaarin hevostila. Tilalla on tukikelpoista peltoa 9,27 ha, asuinrakennus ja kymmenen hevosen reilun kokoinen talli, sekä katettu lantala.
Tilasta on myyty metsät määräalana, mutta ne ovat vielä lohkomatta. Ohessa on tilan kartta.

Asuinrakennus on kiinteistöveronilmoituksen mukaan pinta-alaltaan n. 136m2 (pinta-ala on suuntaa-antava, ei tarkistusmitattu). Vanha hirsiosa on rakennettu 1931 ja saneerattu / laajennettu 1993.
Rakennus on ollut koko ajan vaikituisessa asuinkäytössä. Rakennus vaatii jo elinkaaressaan pintaremontin ja saneerausta, mutta siitä saa remontein hyvä.
Alakerrassa rakennuksessa on tiloina 2 makuuhuonetta + keittiö +ruokailutila+ pirtti+ eteinen+kuisti+kodinhoitotila+pesuhuone+sauna+vaatehuone. Yläkerrassa on makuuhuone, porrasaula ja vessa, sekä kylmää vinttitilaa.
Talo lämpiää tallin yhteydessä olevalla klapikattilalla+varaajalla, lämmönjako talossa on patterein (pesutiloissa lattialämmitys).  
Tulisijoina on rakennuksessa leivinuuni. Lisäksi keittiössä on koristeena puuhella, jota ei saa lämmittää, koska se ei ole paloturvallisesti asennettu kalusteisiin nähden. 
Talo on kulunut ja asumisen jäljet sekä eletty elämä näkyy, mutta melko helpolla kunnostettavissa siistiksi.

Talliosa on ulkomitoiltaan kooltaan noin 20,4 m x 9,6 m ja lato-osa 15 m x 9,6 m + vielä lisäosa. Tallissa on kymmenen (3mx3m) karsinaa, leveä keskikäytävä ja pesupaikka. Lisäksi tallissa on sosiaalitila (huone ja wc/suihku), joka vaatii kylläkin saneerauksen. Tallin päässä on iso lato-osa, johon mahtuu heinää ja rehua / koneita hyvin suojaan. Nurkassa on vanerinen viljasiilo. Tallin toisella laidalla on vanha "sikala", jossa on kuusi hiukan pienempää hevoskarsinaa, mutta tämä osa ei täyttäne ovien leveydeltään ja korkeudeltaan varsinaisia tallien vaatimuksia. Tallin takana on katettu reilun kokoinen lantala.

Lisäksi pihapiirissä, tallin päässä on vanha purkukuntoinen lato. 

Vesi talliin tulee naapurin metsässa olevasta lähdekaivosta omalla paineella ja tallissa on pumppu joka korottaa paineen. Kaivosta on merkitään virallinen rasite. Veden riittävyys on hyvä.

Peltoja on yhteensä 9,27 hehtaaria ja ne on vuokrattu lähistöllä asuvalle viljelijälle. Pellot on mahdollista saada hallintaan tukineen vuoden 2022 alusta.
Pellot ovat melko tasaisia, ja ne ovat kuudessa lohkossa. Lohkokartta liitetiedostoissa.

Mahdollisuus ostaa lisäksi erikseen tilan yhteyteen asiallinen nelivetotraktori (Case 90) etukuormaajalla, kyntöaurat, äes ja kylvölannoitin + 502 Valmetti. Ei myydä erikseen. 

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Kiinteistön alueella ei ole voimassaolevaa yleis- tai asemakaavaa.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohde ei rajoitu rantaan.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Lähinnä tierasitteita tilasta myydylle metsälle, etelän suuntaan talouskeskukseen johtavalta tieltä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistöön kohdistuu 5 kpl kiinnityksiä, joista kukin raha-arvoltaan 33637,59€ (yhteensä 168187,95 €). Kiinnityksiin kohdistuvat panttikirjat annetaan ostajalle kaupantekotilaisuudessa panttivastuista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tilalle on tieoikeus Raiskiontietä

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuus yhteisiin vesialueisiin ja venevalkamaan, kartat ja kiinteistörekisteriote ohessa.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta