Juupajoen Iso-Petääjärven rannalta paljon vastinetta rahalle!! 

Alle tunnin matkan (62 km) päässä Tampereen keskustasta oma piilopaikka, joka voi olla ykköskoti, kakkoskoti, vapaa-ajan asunto, harrastepaikka, yritystoiminnan kohde tai vaikka majoitus- ja vuokraustoiminnan kohde. Mitä vain mielikuvitus sallii. 
Tällä reilun 4,2 hehtaarin rantatilalla on hyväkuntoinen saneerattu ja laajennettu asuinrakennus, uusi rantasauna ja remontoitu navetta, joka toimii esim. hyvänä puusepänverstas- ja/tai ateljeetiloina.
Lisäksi tilalla on vanha hirsirunkoinen asuinrakennus ja puurakenteinen luhtiaitta joiden saneeraus on ollut jonkun vuoden kesken.

Tilalla on Iso-Petääjärven rantaviivaa reilut 100 metriä. Metsämaata on reilut kaksi hehtaaria ja iso tontti.

Asuinrakennus:
Hirsirunkoinen asuinrakennus on alunperin rakennettu vuonna 1939. Rakennus on peruskorjattu, laajennettu puurunkoisella osalla ja yläkertaa korotettu vuonna 2010.
Rakennuksessa on rakennuspiirustusten mukaan kerrosalaa 126,5 m2 ja huoneistoalaa 94,3 m2 (pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu SFS 5139 -standardin mukaan).
Rakennus on saneerattu ja kunnostettu perinteisiä ja hengittäviä materiaaleja kunnioittaen mm. Vital-puukuitueristein.
Tiloina talon alakerrassa on keittiö, oleskelutila, ruokatila, makuuhuone, eteinen, pesuhuone/wc ja sauna.
Yläkerrassa on kaksi reilua makuuhuonetta, tv-nurkkaus ja varastotilaa.
Talossa on lämmityksenä vesikiertoinen lattialämmitys, joka lämpiää navetasta käsin pelletillä.
Tulisijoina talossa on puuhella/kamina, takka ja kiuas.
Talo on persoonallinen ja hauska, jossa on kotoisa tunnelma. Persoonallisuutta korostaa laajennusosan turvekatto.

Navetta:
Pihassa on vuonna 1950 rakennettu navetta, joka on täysin laajennettu ja saneerattu 2010.
Navetassa on kerrosalaa kaikkiaan noin 250 m2, josta alakerrassa lämmintä tilaa noin 95 m2 ja yläkerrassa noin 52 m2.
Tiloina alakerrassa on noin 50 + 12 m2:n suuruiset verstashuoneet, pannuhuone ja paljon varastotilaa. Navetan yläkerrassa on yli 50 m2:n suuruinen "ateljee"/työtila vuolukivitakkoineen.
Puusepänverstaassa on varaus tulisijalle piipussa. Navetassa on iso puhallustäyttöinen pellettisiilo, johon mahtuu noin 20 t pellettiä. Navetan seinustalla on lisäksi noin 15m2 viher/kasvihuone harrastetilana.

Rantasauna:
Rannassa on vuonna 2010 rakennettu noin 20 m2:n suuruinen rantasauna + liiteri. Saunassa on iso saunatila ja puku-/takkahuone. 
Sauna on kaunis rakennus turvekattoineen, josta on kivat näkymät järvelle ja vastarannan kallioille.

Vanha tupa:
Pihapiirissä on remontiltaan keskeneräinen pienempi vanha asuinrakennus (hirsipirtti) joka on rakennettu 1915.
Talon kerrosala on laajennuksineen noin 92 m2, huoneistoala 74,8 m2 (pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu SFS 5139 -standardin mukaan).
Tiloina rakennuksessa on vanha hirsipirtti (n. 38 m2) kamari, keittiö, WC /pesutila ja eteiset. Pirtin remontti/saneeraus on aloittamatta, mutta kamari, keittiö ja kosteiden tilojen laajennusosa on runko- ja eritystöiden osalta valmis. Tämä rakennus ei vaadi isoa työtä että sen saa valmiiksi.

Pihapiirissa on myös rakenteilla oleva, järvinäkymille suunniteltu luhtiaitta, joka kaipaa rakennustöiden osalta vielä loppuun saattajaa.
Lisäksi pihapiirissä on myös eristämätön leikkimökki/nukkuma-aitta, liiteri, varastoja, laituri ym. rakennelmia.

Rakennuspaikka on kaavoitettu Juupajoen rantayleiskaavassa asuinpientalon tontiksi (AP). Tämän tilan vastarannalla on komeat kalliot, joihin ei ole kaavassa osoitettu rakennuspaikkoja.
Tontilla on kunnan vesi ja oma jätevedenkäsittely (sakokaivot, imeytyskenttä). Lisäksi navettaan ja rantasaunaan tulee ainakin kesäisin järvestä "kakkosvesi".
Tilalla on reilut pari hehtaaria metsää, joka on pääasiassa taimikkoa.

Rakennukset ovat olleet noin vuoden kylmillään, jokainen vesijohto ja putki on putkimiesten tyhjentämä, myyjä laittaa ostajalle kaupan yhteydessä vedet kuntoon ja lämmityksen päälle.

Tämä paikka on pakko nähdä, kaikkia ominaisuuksia ei pysty tässä luettelemaan!

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Juupajoen rantayleiskaava, kaavassa asuinrakennuksen paikka merkinnällä asuinpientalo (AP), muuten kiinteistö on maa- ja metsätalousmaata (M). Kaavakartan ote liitteenä.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Lisätietoja rakennusoikeudesta antaa Juupajoen kunta. Asuinrakennusten max. pinta-ala 250 m2 ja lisäksi rakennuspaikalle saa sijoittaa tarvittavia talous-, huolto-, varasto- tms. rakennuksia.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Tierasite joka menee tontin läpi naapurille, merkitty liitteenä olevaan kiinteistörekisterin karttaan.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinteistöllä on neljä 8409 €:n suuruista kiinnitystä joihin kohdistuvat kirjalliset panttikirjat luovuteteaan ostajalle kaupantekotilaisuudessa vastuista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kalliotentietä, tiemaksu noin 70 €/v, viimeinen tienpätkä omalla hoidolla.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuus yhteisiin vesialueisiin.

Energiatodistus Kohteella on energiatodistus