Kolmen lähekkäin sijoittuvan kiinteistön muodostama maatilakokonaisuus Juvalla. Hyväkuntoiset asuinrakennus sekä tuotantorakennukset.

Tutustu ja tee tarjous! Tarjoukset viimeistään 30.4.2020.

Tarjouksen voi jättää koko maatilasta tai erikseen metsistä, pelloista sekä maatilakeskuksesta (n. 1,2 ha:n tontilla). Myyjä ratkaisee kauppamuodon tarjousten perusteella. Mikäli kauppa koskee kiinteistön määräalaa niin tuolloin ostaja vastaa lohkomiskuluista.

Maatila Juvan Kiiskilässä. Pinta-ala yhteensä 91,96 ha josta metsämaata n. 76,8 ha ja peltoa 13,19 ha. Peltojen tukioikeudet siirtyvät kaupan yhteydessä.

Koivumäki -kiinteistöllä sijaitsee maatilakeskus jossa hyväkuntoinen asuintalo, rakennusvuosi 1960, laajennettu 1978 ja viimeisin remontti v. 2017 (kosteat tilat). Keittiö uusittu 2011. Asuinrakennuksen pinta-ala on 156 m2 ja huoneistoala 138 m2, käsittäen 4 h, keittiö, 2 vaatehuonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja 2 wc.  Lämmitys sähköpatterit, leivinuuni-puuhella sekä ilmalämpöpumppu. Kosteat tilat on varustettu lattialämmityksellä.

Muita rakennuksia on entinen, hyväkuntoinen navettarakennus, piha-aitta, autotalli-varasto, vanhempi navettarakennus sekä maakellari.

Pihapiirissä sijaitsee lisäksi konehalli joka on valmistunut v. 2015. Konehallin pinta-ala on 245 m2. Konehallin vapaa sisäkorkeus on n. 4,5 m. Konehallin laittia on piirustuksista poiketen murskepinnalla (ei tb).

Tilaa siis riittää moneen tarkoitukseen.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohteella hieman lammen rantaa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Tierasitteita.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Konteella kiinnityksiä, vapautetaan kaupan teon yhteydessä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Jokirannantie. Lepola-palsta rajoittuu paikallistiehen.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Vesialueosuuksia useaan osakaskuntaan.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta