Juva Kiiskilässä maatilan rakennuskeskus sekä peltomaata n. 0,6-0,7 ha. Tässä hyväkuntoinen kohde jossa runsaasti tilaa elää ja asua. Tilat soveltuvat moneen tarkoitukseen asumisen lisäksi. Etäisyys Juvan kk:n palveluista n. 14 km, omaa sivutietä n. 0,5 km.

Huom! ei tarjousaikaa, sovi esittelystä välittäjän kanssa.

Kohde vapautuu myyjältä yhdessä sovitun mukaisesti, viimeistään syyskuun lopussa. 

Asuinrakennus on ikäisekseen kuntotarkastuksessa todettu erittäin hyväkuntoiseksi. Asuinrakennus on alunperin rakennettu 1940 -luvulla ja sitä on peruskunnostettu ja laajennettu v. 1977.

Kodinhoitohuone/saunaosasto on muutama vuosi sitten tehty kokonaan uusiksi ja keittiön koneet ja kaapistot on uusittu 2010 -luvulla. Asuinrakennuksen rakennusala on 156 m2 käsittäen tuvan, keittiön, 3 makuuhuonetta, kodinhoitohuoneen , pesuhuoneen ja saunan. Lisäksi 2 vc + muita aputiloja, mm. 2 vaatehuonetta. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. 

Lämmitys tapahtuu sähköpattereilla ja lisäksi on käytössä muurattu leivinuuni sekä puuhella. Ilmalämpöpumppu alentaa tehokkaasti sähkön kulutusta.

Piharakennuksia on runsaasti joten varastotila ei lopu heti kesken. Vanha navettarakennus on helposti muutettavissa vaikka hevosten pitopaikaksi. 

Kohteella on muutaman vuoden ilkäinen konehalli/varastotila, pinta-ala piirustusten mukaan n. 245 m2 ja vapaata korkeutta on n. 4,5 m3. Leveät liukuovet mahdollistavat varaston helpon käytön. Konehallin lattia on rakennuspiirustuksista poiketen murskeella.

 

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Tierasitteet määritetään lohkomistoimituksessa.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Jokirannantie on yksityistie jota osakkaat pitävät kunossa. Tiehoitokuntaa ei olla perustettu.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta