Linjatien (233-401-5-40) pihapiirissä sijaitsee noin 70 m2 hirsirakenteinen päärakennus, joka on valmistunut arviolta vuonna 1903. Rakennuksessa on kuisti, eteinen, tupakeittiö, kaksi huonetta ja ullakko.  Sähkölämmitteinen, tupakeittiössä hella sekä huoneissa takka ja pönttöuuni (pönttöuuni ei käytettävissä tällä hetkellä). Pihapiirissä sijaitsee vanhoja ulkorakennuksia; aitta, entinen navetta (noin 70 m2, sisältää myös kunnostettavan saunatilan), sahatavaravarasto (noin 155 m2), konevaja (noin 140 m2) ja konehalli (noin 75 m2). Lisäksi muita pienempiä ulkorakennuksia kuten ulkohuussi. Aitan ja navetan takana on katokset, jotka saattavat sijoittua hieman naapurin puolelle. Rakennukset pitävät sisällään myyjän irtainta omaisuutta kuten sahatavaraa, työkaluja, maatalouskoneita, romua yms. joista pääosa myydään rakennusten mukana. Pinta-alat on mitattu rakennusten ulkomittojen mukaan suuntaa-antavasti, eikä niitä ole tarkastusmitattu. 

Linjatielle on sähköliittymä (3 x 25A), mutta ei vesiliittymää vaan vesi on otettu kaivosta. Kaivovedenlaatua ei ole tiettävästi tutkittu. 

Näytöt sopimuksen mukaan (puh. 040 546 4989 / aleksi.saukko@metsatilat.fi)

Metsämaat ovat pääosin uudistuskypsiä metsiä. Linjatien metsät ovat mäntyvaltaisia ja Saunakorven (233-401-1-149) taas kuusivaltaisia. Saunakorven kuvion 8 nuoressa kuusikossa on todennäköisesti voimakas ravinnepuutos (boori). 

Linjatiellä on viljelysmaita yhteensä noin 6,75 hehtaaria jakautuen viiteen peruslohkoon. Lohkot ovat ympäristösitoumuksessa ja korvauskelpoisia. Viljelysmaat ovat vuokralla vuoden 2024 loppuun saakka ja viljelysmaihin liittyvät tukioikeudet (7,12 ha) ovat vuokralaisella hallinnassa vuokrasopimuksen ajan. 

Tarjouksia voi jättää kokonaisuudesta, yksittäisistä tiloista tai tilojen määräaloista. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tulleet tarjoukset.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kts. kiinteistörekisteriotteet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kts. kiinteistörekisteriotteet ja tieoikeuskartat

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kts. kiinteistörekisteriotteet

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta