Maatalon pihapiiri lähimetsineen ja -peltoineen,  n. 5,4 ha peltoa ja 3,2 ha metsää.

Pihapiirissä kaksi taloa, joista molemmat ovat asuinkunnossa. Uudempi talo on vuonna 1974 valmistunut yksikerroksinen pientalo. Talossa on keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta, työhuone, eteinen ja wc, kokonaisala 150 m2(ei tarkistusmitattu).  Vanhempi talo on vuonna 1901 valmistunut hirsitalo. Talossa on tupa, keittiö, 2 makuuhuonetta ja wc.  Tontin nurkalle tulee kyläkuitu. Sauna ja pesutilat sijaitsevat piharakennuksessa. Uudempaan taloon on iskenyt rakennusvuonna 1974 salama, joka on sytyttänyt välipohjan tuleen. Sammutusveden jälki näkyy keittiön katossa kattovalaisimen juuressa sekä toisen makuuhuoneen katossa.

-Navettarakennus, jossa on saunatilat, runsaasti varastotilaa ja harrastetilaa.

-Autotalli, johon mahtuu kolme autoa/traktoria.

-Aitta/riihi, rakennuksen katto on osittain huonokuntoinen ja vaatii uusimista.

-Vanha autotalli, jossa on ylhäällä varastotilaa ja alhaalla autotalli, rakennuksen katto on osittain huonokuntoinen.

-Konehalli, jossa on runsaasti varastotilaa erilaisille koneille ym. tarpeelliselle. Lisäksi tontilla on maakellari ja grillikota. Kohteella on n. 5,4 ha peltoa ja 3,2 ha metsää.

Kiinteistöllä on oma porakaivo. Kaivon putkitukset sekä uudemman talon käyttövesijohdot on uusittu. Jätevesille on umpikaivot. Uudemmassa talossa on sähkölämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Vanhemmassa talossa on puulämmitys sekä sähköllä toimivat irtopatterit. Rakennuksista ei ole lain vaatimaa energiatodistusta.

Metsä on järeää harvennettua mäntyvaltaista kangasmetsää.

Pelloilla ei ole tällä hetkellä tukistatusta. Pelloille voi hakea perustukia ja viherryttämistukia, mutta luonnonhaittakorvausta pelloille ei voi tämän tukikauden puitteissa saada.

Etäisyydet: Sippola 5,2 km (Sale, ala-aste, apteekkipalvelut), Inkeroinen 20 km(S-market, K-Supermarket, yläaste), Myllykoski 16 km, Kouvola 29 km matkakeskus

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset rasitteet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset tieoikeudet

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset osuudet