Peltoa Orimattilassa!

Niinikoskella digitoinnin mukaan 45,5 ha peltoa ja kauppa sisältää tilatukioikeudet 43,42 ha. Peltolohkot sijaitsevat Niinikoskentien ja Marjumäentien varsilla. Vuokrattuna.

Kokonaisuuden, noin 49,5 ha, muodostavat Orimattilan kaupungin Niinikosken kylässsä sijaitsevat:

  • tila Kotopelto 560-409-2-9, pinta-ala kiinteistörekisterin tietojen mukaan 5,26 ha, pääosin peltoa.
  • tila Tanhuapelto 560-409-5-19, pinta-ala kiinteistörekisterin tietojen mukaan 4,0988 ha, pääosin peltoa.
  • noin 40 ha määräala tilasta Iso-Sorrila 560-409-3-62, josta noin 36 ha peltoa, noin 1,7 ha metsää ja loppu talouskeskus, tie- ja niittyaluetta yms. Lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa ja voi olla tässä ilmoitettua suurempi tai pienempi.

Iso-Sorrila 3:62 tilalla on maatilan pihapiirin vanhat rakennukset purettavaksi. Asuintalo on asumis- ja korjauskelvoton. Tilat ovat laajalti home- ja mikrobivaurioituneita ja rikkoutuneita, eikä huoneita eikä rakenteita pääse tutkimaan. Pihapiirissä myös purkuntoiset navetta, sauna ja aittarakennus. Tilalla sähköliittymä ja vesiliittymä.

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Maakuntakaavassa merkintä Niinikosken kylän kulttuurimaisema ja ohjeellinen ulkoilureitti sekä pohjavesialue.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeudet, maakaasuputki, erityinen oikeus eli johto tai vastaava. Katso kiinteistörekisterioteet ja kartat. Niinikoskentien alueella myös sähkölinjoja ja johtoja, joiden uusimistyö käynissä (Kymenlaakson Sähköverkko Oy) ja tämän hetkisen tiedon mukaan työt valmistuvat kuluvan vuoden aikana. Viimeistelytyöt 2022.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Myydään kiinnityksistä ja rasituksista vapaana. Iso-Sorrila 3:62 tilaan kohdistuu rasitustodistuksen mukaan 250 000 € kiinnitys. Sähköinen panttikirja siirretään ostajan nimiin velasta vapaana kaupanteon yhteydessä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tiemaksut v. 2019 olivat myyjän mukaan Raikkolan yksityistie noin 125 € ja Marjumäen yksityistie noin 256 €. Nämä koko tilan osalta, joten summat muuttuvat yksiköiden muutoksen mukaisesti.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Iso-Sorrila 3:62 tilalla oikeudet yhteisiin vesialueeseen ja vesijättöön; määräala saa osuudet lopullisen pinta-alansa mukaisessa suhteessa.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta