Pyhäjoen Pelkosperällä myynnissä idyllinen maalaistalo peltojen ja metsien keskellä. Tarjouksen voi tehdä erikseen pelloista, metsästä tai pihapiiristä rakennuksineen.

Pyhäjoella Pelkosperällä myynnissä maaseudun rauhassa omakotitalo metsineen ja peltoineen. Erinomainen kohde eläinten pitoon tai erähenkiseen elämään.

Kokonaisuuteen kuuluu vuonna 1975 rakennettu omakotitalo piharakennuksineen, noin 15 ha metsää sekä noin 8 ha EU-tukikelpoista peltoa.

Taloa on peruskorjattu vuonna 1989 ja myöhemmin mm. vesikatto on uusittu. Talossa on puuhella ja leivinuuni sekä sähkölämmitys. Talon sauna lämpiää puilla. Pihapiirissä on grillikota ja muita varastorakennuksia.  Tontilla on sähkö- ja vesiliittymät. Kuituyhteys vedetään kiinteistölle tämän vuoden aikana.

Kohde sijaitsee osoitteessa Vihannintie 2924, 86400 Pyhäjoki. Etäisyydet: 29 km Pyhäjoki, 13 km Vihanti, 22 km Oulainen.

Jos haluat tutustua kohteeseen tarkemmin, soita välittäjälle ja sovi aika esittelyyn. Metsäarviosta lisätietoja antaa arvion tekijä Lotta Pasma numerosta 044 7700 748 tai sähköpostilla osoitteesta lotta.pasma@mhy.fi

Myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset käsitellään tapauskohtaisesti. Kohteesta voi tehdä tarjouksen yksistään pelloista, metsästä tai pihapiiristä rakennuksineen. Ostajan on tällöin varauduttava lohkomiskustannuksiin.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinteistöön kohdistuu kiinnityksiä, joiden panttuvastuut vapautetaan myyjän kustannuksella. Kiinteistö myydään kiinnityksistä ja panttauksista vapaana.

Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta