Maatilan vanha talouskeskus rakennuksineen, viljeltyjä peltoja sekä runsaspuustoisia metsiä Sysmän Karilanmaalla lähellä maantietä

Myytävään määräalaan sisältyy maatilan vanha talouskeskus lukuisine rakennuksineen, noin 18,6 hehtaaria tukikelpoisia vuosittain uusitulla sopimuksella vuokrattuna olevia peltoja sekä noin 33,7 hehtaaria runsaspuustoisia metsiä (metsäarvion mukaan ainespuuston arvo on 358 281 €). Peltojen viljelykunnosta ei ole tietoa. Varustelutasoltaan vaatimaton ja lähes alkuperäiskuntoinen päärakennus on peruskorjauksen tarpeessa ja se ei ole nykykunnossaan vakituiseen asumiseen soveltuva eikä täytä tämän päivän vakituiselle asumiselle asetettuja vaatimuksia.  Päärakennuksessa on sähköt ja vesikeskuslämmitys öljypolttimella. Rakennuksessa on pidetty peruslämpö ympäri vuoden, mutta ollut vain kesäkäytössä. Rakennus on liitetty paikallisen vesiosuuskunnan vesijohtoverkkoon. Jätevedet imeytetään sakokaivojen kautta maaperään ja se on  saatettava määräysten edellyttämään kuntoon rakennuksen mahdollisen peruskorjauksen yhteydessä. Talousrakennukset ovat myös  huonokuntoisia. Hieman kauempana talouskeskuksesta on kaksi vaatimatonta ja huonokuntoista vanhaa autiota torppaa  ulkorakennuksineen. 

Lisäksi kiinteistöllä on erilaista vanhaa irtaimistoa, josta myyjä vie haluamansa osan pois ja kiinteistölle jäävästä iratimistosta sovitaan myyjän ja ostajan välillä erikseen.

Metsiin ja kohteen ympäristöön voi tutustua omaehtoisesti kotirauhaa kunnioittaen. Välittäjä on lomalla 29.6.-13.7. välisen ajan.Kohdenäytttöjä järjestetään 13.7.-7.8. välisenä aikana. Näytöistä voi sopia välittäjän kanssa 13.7. lähtien.

 

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kaavamerkinnät: pv, sm, nat, kyläalue. Katso kaavakartta ja määräykset.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote ja kartat (Soimavuoren metsätie).

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa osuudet yhteisiin alueisiin.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella on energiatodistus