Tampereen Teiskon Terälahdessa, hevostalli, ratsastuskenttä, muita rakennuksia ja kymmenisen hehtaaria metsää.
Voit ostaa koko kokonaisuuden tai pelkän tallin ja muut rakennukset haluamallasi tontilla.   Tule, tutustu ja tee rohkeasti tarjous!

Hevostalli on otettu käyttöön vuonna 2013 ja täyttää nykyiset vaatimukset niin tallin kuin lantalankin osalta. Tallin koko on noin 40 m x12,5 m. Neliöitä tallissa on rakennuspiirustuksen mukaan 429m2.
Puurakenteisessa tallissa on 13 hevoskarsinaa ja 2 ponikarsinaa. Tallissa on lisäksi nykyaikaiset sosiaalitilat mm. lepo/taukohuone, toimisto, kuivaushuone, 2 x varustehuone, 2 x wc, suihku, varastotilaa. 
Tallin sivulla on pannuhuone (öljy), jolla tallin tiloja lämmitetään. Vesi tulee hyvästä porakaivosta ja tallin jätevedet käsitellään panospuhdistamolla. Tallissa onnykyaikaiset, vaatimusten mukaiset palovaroitinjärjestelmät. Sähköliittymä kuuluu kauppaan. Tallin toisessa päässä on kaksi korkeaa nosto-ovea ja erillinen rehuvarasto, joten talli on teknisesti mahdollista jakaa osin muuhunkin käyttöön tarvittaessa. Tallin ja rakennusten kunto on hyvä.
Lisäksi tallin pihalla piha-alueella on kärryvaja ja kaksi pihattotyylistä hevossuojaa, toinen puurakenteinen ja toinen pressusta. Muina rakennuksina tontilla on hirrestä veistetty reilun kokoinen sauna, erillinen hirsinen savustus/palvaussauna, kylmäsavutustila ja tekninen tila / varasto. 
Tallin vieressä on huolella perustettu ratsastuskenttä, karkein ulkomitoin noin  39 m x 52 m. Lisäksi muita haka-alueita ja maastoratsastusaluetta.
Talli on ollut pääosin vuokratallina ja hevosia siellä on asustellut parisenkymmentä. Laitumia on ollut vuokralla lähellä noin reilun kymmenen minuutin talutusmatkan päässä.
Tässä on valmis tallikokonaisuus johon saa heti hevoset sisään ilman remontteja.

Talli on iso kokonaisuus ja kaikkea on vaikea sanoin kuvailla. Tule ja tutustu!

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kiinteistörajautuu kahteen eri yleiskaavaan, joissa sen alue on merkitty M-alueeksi (maa- ja metsätalousalue)

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistöön kohdistuu kaksi panttikirjaa, jotka luovutetaan koko kohteen ostajalle panttivastuista vapaana kaupantekotilaisuudessa ja mahdollisessa määräalakaupassa toimitaan sopimuksen mukaan.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistölllä on oikeudet yhteisiin alueisiin. Selviää kiinteistörekisteriotteesta.