Noin 22,5 ha maa/metsätilakokonaisuus Ylöjärven Mutalassa hienolla sijainnilla. Kohteella on metsää noin 7,5 ha, tukioikeudellista peltoa noin 12,5 ha sekä tilakeskus rakennuksineen ja mökki tontteineen tilakeskuksen läheisyydessä hieman erillään. Metsälö  uudistuskypsää metsää, eli heti hakattavaa puutakin paljon ja varmasti polttopuuta omiksi tarpeiksi. Hyvä tie perille asti. Tilakeskuksessa on vanha päärakennus ja talousrakennuksia sekä erillinen mökkirakennus "omalla" tontilla. Rakennukset tyydyttävä/huonokuntoiset.

Mielenkiintoinen kohde, jossa riittää mahdollisuuksia vapaa-ajan asumisesta metsänhoitoon. Pellot tällä hetkellä vuokralla, sopimus 31.12.2021 eli tämän vuoden loppuun asti. Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä ja tarjoa! 

Lähtöhinta 63 000 € (sis. vain metsän osuuden). Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 22.7.2021. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Kohteesta voi tarjota myös tiloittain/metsät/tilakeskus/pellot erikseen, HUOM! erittele tarjoukseen.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisia tierasitteita.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tiemaksu yht. n. 900 €/v (Lallintie ja Parmaniementie).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

ks. kiinteistörekisteriote.