Kahdesta erillisestä palstasta muodostuva metsäkiinteistö Haapajärven keskustan eteläpuolella. Palsta nro 1. kooltaan noin 24 hehtaaria sijaitsee Elämäjärventien molemmin puolin Hautaperän altaan kohdalla. Palsta ulottuu rantaan ja siihen kuuluu myös pieni vesialue Hautaperän altaasta. Altaan vedenpinnan korkeus vaihtelee säänöstelystä johtuen voimakkaasti. Tältä palstalta löytyy niin pikkutaimikoita kuin uudistuskypsiä metsiäkin, ravinteisuudeltaan alueet ovat kuivahkoa ja tuoretta kangasta. Palsta nro 2. kooltaan noin 15 hehtaaria sijaitsee erinomaisella paikalla Reisjärventien varressa. Tämä palsta on lähes kokonaan runsas puustoista uudistuskypsää metsää. Kuviolla 16 tervahauta.

Myydään tarjousten perusteella, tarjota voi koko kiinteistöstä tai palstoittain. Hintapyyntö 150.000 euroa. Tarjoukset Tee tarjous tästä kohteesta linkin kautta tai sähköpostilla välittäjälle viimeistään 12.4.2021. 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Vesilain mukainen käyttöoikeus (000-2006-K38834) Hautaperän säännöstelyallas rakenteineen. Lisäksi kuviolla 16 tervahauta.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Myydään rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Molemmat palsta ovat yleisen tien varressa

Osuus yhteisiin Ei ole