Noin 10,2 ha metsätila Ikaalisten Vatsiaisten kylässä hyvällä sijainnilla. Kohteella on pääosin nuorta kasvatusmetsää, lisäksi vajaa hehtaari uudistuskypsää metsää eli heti hakattavaakin puuta löytyy, lisäksi noin 2,9 ha vanhaa maatalousmaata/kitumaata. Hyvä tie perille asti. Tilalla myös kaksi varastorakennusta, vaikka polttopuuta varten.

Mielenkiintoinen kohde, jossa riittää puuhaa ja puuta, varsinkin polttopuureserviksi mainio kohde. Sopii mainiosti myös pidemmän tähtäimen sijoituskohteeksi. Lisäksi vanhalla pellolla voi harjoittaa vaikka joulukuusen/erikoispuulajien kasvatusta. Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä ja tarjoa! 

Lähtöhinta 26 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 28.6.2021. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Kohteesta voi tehdä tarjouksen myös erikseen palstoista, jotka Palinperäntie erottaa toisistaan. HUOM! Erittele tarjoukseen.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

1) Tavallinen tierasite 2) Maantien suoja-alue

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Yleisen tien varrella (Palinperäntie).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteisiä maa-ja vesialueita. Ks. kiinteistörekisteriote ja karttaliite.