Yli puolet varttunutta kasvatusmetsää ja päätehakkuuikäistä,
vain pari hehtaaria taimikoita.
Vapaa-ajan rakennus ja vanhoja peltoja 

Kaksi vierekkäistä tilaa, joista Penttilän tilalla metsät ja vanhoja talousrakennuksia, vajaan hehtaarin Harjanteen tilalla asuinrakennus ja vanhoja peltoja sekä koivikkoa.

Kehitysluokkarakenteeltaan tässä on kohde, joka hyvässä arvokasvussa puuston järeytyessä tukeiksi. Nuorin puusto on varttunutta  rauduskoivutaimikkoa, jota on  1,7 ha.  Kohteen puusto on kuusivaltaista ja lisäksi koivukuitua. Kasvupohja on  lähes kokonaan hyvin tuottavaa lehtomaista kangasta.

Puumäärästä tukkeja n. 36 %, puusto n. 184 m3/metsä-ha. 

Harjanteen tilalla on v. 1958 rakennettu, v.  1978 laajennettu asuinrakennus. Talossa on hyvin tilaa vaikka isommallekin perheelle. Sähköistetty, vesiosuuskunnan vesi. Tupakeittiössä tunnelmaa luova vuolukiviuuni. Puiden puhjetessa lehteen näet, miten kaunis pihaan johtava koivukuja on. Ks. kuvat ja liitteenä oleva tarkempi kuvaus rakennuksista. 

Myyjä vievät rakennuksista ja rakennuspaikalta haluamansa irtaimen pois sovittuun päivään mennessä, loput jäävät ostajalle. Asuinrakennus on monia vastaavia rakennuksia siistimpi sisältä, sitä ei ole pidetty vanhojen tavaroiden kaatopaikkana. Pihaa siistitään osittain kevään edetessä. Navetassa ym. on vanhaa maatalouden irtaimistoa ja polttopuita. Navetalle tulevia sähköjä ei ole kokonaisuudessaan katkaistu tai sulakkeita irrotettu, mikä pitää huomioida metalliromua siivotessa.

Tarjoukset 22.4. klo 15 mennessä.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Penttilän tila: Punasilta-Purunlahti yksityistiellä tieoikeus, rautatien suoja-alue, ks. kiinteistörekisteriote ja virallinen kartta. Harjanteen tilalla ei ole merkintöjä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Punasilta-Purunlahti yksityistie Penttilän tilalla, Harjun tilalle ei kirjattua tieoikeutta.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Karsikkovaaran osakaskunnan yhteinen vesialue 204-404-876-1 ja Karsikkovaaran jakokunnan yhteiset maa-alueet 204-404-878-1 molemmilla tiloilla.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta