Runsaspuustoinen, hakkaamaton metsätila Karijoen Kankalossa lähellä Kauhajoen rajaa. Tilalla on lisäksi 1959 valmistunut talo ja ulkorakennuksia.

Kohde muodostuu kolmesta eri tilasta, joista Koivulehto ja Nevanperä ovat samaa kokonaisuutta. Hautala-tila on hiukan erillään ja sinne ei ole virallista tieoikeutta. Tilojen kokonaiskuutiomäärä on n 6500 m3, josta tukkia n 3500 m3. Tilan pinta-alasta n 60 % on uudistuskypsiä metsiä. Ainoa hakkuu viime vuosikymmeninä on Tapani-myrskyn kaatama n 1 hehtaarin aukko. Tiloille kulkuoikeus talon kautta ja metsä tulee kiinni myös Karijoki-Kauhajoki maantiehen.

Tilalla on 1959 valmistunut 2-kerroksinen talo. Talo on puurunkoinen ja rapattu tiiliverhous. Talon kerrosala on 74 m2. Alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone sekä sauna, wc ja pesutilat. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Taloon on sähköliittymä ja vesi tulee omasta lähteestä. Pihapiirissä on vanhoja ulkorakennuksia.

Kohde myydään ensisijaisesti yhtenä kokonaisuutena tarjousten perusteella. Jos pelkät rakennukset kiinnostaa erotettavalla tontilla niin niistä voi tehdä oman tarjouksen. Tarkemmasta tutustumisesta rakennuksiin sovittava välittäjän kanssa.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Hautala-tilalle ei ole virallista kulkuoikeutta

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue

Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta