Kahden itsenäisen kiinteistön ja kolmen määräalan muodostama monipuolinen kokonaisuus. Tarjouksen voi tehdä määräala/kiinteistökohtaisesti, palstakohtaisesti, osakokonaisuuksista tai yhteensä koko myyntikohteesta.

Tämä puustoinen metsäkokonaisuus muodostuu kahdesta itsenäisestä tilasta ja kolmesta määräalasta, yhteensä kuudesta palstasta.  Neljä palstaa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Ellinlehdon metsätie kulkee palstojen lävitse useasta kohdasta. Heikinpellon määräala on n. 350 m päässä Kanaperäntiestä, penkkatie kulkee sen rajalla tai rajan tuntumassa n. 150 m.  Seppälän määräalan toiselle palstalle on matkaa n. 110 m Saarelantieltä, sillä ei ole suoraa yhteyttä tiehen.

Yhdessä määräalat muodostavat hyvän kokoisen, hyväkasvuisen ja -puustoisen kokonaisuuden. Kohteella on hyvät hakkuumahdollisuudet, noin 17 prosenttia pinta-alasta on uudistamiskypsää metsää. Varttuneita metsiä on lähes 40 prosenttia. Taimikkoja on n. 20 ha, joista osa kaipaisi raivausta piakkoin, mutta loput on hyvässä kasvukunnossa. 

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On