Itsenäinen tila, jossa neljä erillään sijaitsevaa palstaa.

Itsenäinen metsätila, johon kuluu kaksi hyvänkokoista palstaa ja kaksi pienempää palstaa. Isoin palsta, n. 50,2 ha sijaitsee hyvällä paikalla Pilkkakankaan metsätien varrella ja rajoittuu Pyhäsalmen rajalle, palsta on monipuolinen ja pääosin hyvin hoidettu. Toiseksi suurin palsta, n. 18,2 ha sijaitsee Ahmakankaan metsätien tuntumassa, palstalla on hyviä taimikoita ja kasvatusmetsää. Kaksi pienempää palstaa n. 1,6 ha ja n. 5,8 ha sijaitsevat Miilurannan ja Koposenperän välimaastossa, toinen on Kontiontien varrella ja toinen siltä lähtevän penkkatien vieressä, ojissa on kunnostustarvetta. Taimikot on hyvin perustettuja ja hoidettuja, ja toiskertaiselle hoitotyöllä alkaa olla tarvetta. 

Koko tilan pinta-alasta on n. 21 ha nuorta kasvatusmetsää, n. 8,5 ha varttunutta kasvatusmetsää ja n. 9,7 on uudistuskypsää metsää. T2 taimikoita pinta-alasta on n.  8,5 ja T1 taimikkoa n. 21,2 ha. Monipuolinen ja hoidettu tila, jossa on hyvin hoidettuja nuoria metsiä ja myös hakkuumahdollisuuksia.

Huom. Pienten palstojen naapuripalstoja (esitteet julkaistaan 20.5.) ja Ahmakankaan palstan naapuritila on myös myynnissä, mikäli isompi kokonaisuus kiinnostaa, ks. kohde 702523 ja 702524. 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On