Maaainestenottoalue valtatie 15 läheisyydessä

Valtatie 15 läheisyydessä oleva kahdesta tilasta koostuva yhtenäinen kokonaisuus. Tiloille on myönnetty 1.3.2017 maa-ainesten ottolupa 100 000 k-m3. Lupa ei ole myyjän hallinnassa, eikä siirry kaupassa ostajalle.  Lupa on voimassa 11.4.2027 saakka.  Luvan voimassaoloaikana tiloilta ei ole otettu maa-aineksia. Tiloilta on kuitenkin aikaisemminkin otettu maa-ainesta.  Tiestö alueelle on valmiina.  Osa palstasta on metsittynyt ja osa on puutonta "soramonttua".

Maa-ainestenotto edellyttää:

1. Sopimista nykyisen maa-ainestenottoluvan haltijan kanssa (ei myyjän hallinnassa). Luvan siirtäminen uudelle omistajalle edellyttää luvan haltijan suostumuksen. 

2. Uuden luvan hakeminen, kun nykyisen luvan voimassaoloaika päättyy 11.4.2027. Alueella ei voi olla samanaikaisesti voimassa useampaa lupaa. Nykyinen lupa on mahdollista lakkauttaa, mutta se edellytää nykyisen luvan haltijan suostumuksen. 

Kohteeseen voi käydä tutustumassa omatoimisesti.

Kauppa edellyttää Digi- ja väestötietoviraston myynitluvan. Lupien käsittely on kestänyt tänä vuonna n. 3 - 4 kk. Myyntilupaa voidaan hakea, kun tarjous on hyväksytty ja luonnoskauppakirja on laadittu.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeudet, jotka selviävät ladattavissa aineistoissa olevista kiinteistörekisteriotteesta ja rekisterikartasta.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeudet selviävät ladattavissa aineistoissa olevista kiinteistörekisteriotteesta ja rekisterikartasta.

Osuus yhteisiin Ei ole