Kolmen tilan kokonaisuus, joka rajoittuu kulmastaan Juuantiehen. Lähes 3/4 varttunutta ja päätehakkuuikäistä

Tilojen kasvupohja on hyvin tuottavaa lehtomaista kangasta tai tuoretta kangasta. Puusto yli 140 m3/ha. Tukkien osuus n. 32 %. Pääpuulaji kuusi. Taimikkoa vain 0,7 ha, joka keskipituudeltaan jo n. 7 m.  Tiestön ulottuvuus on hyvä, sillä kohde on pitkä ja kapea ja lähes koko sen pitkällä sivulla on metsätie. Kohde rajoittuu Aittojokeen. 

Kohteella on vanhat maatilan rakennukset. Hirsirakenteinen, lautaverhoiltu asuinrakennus on kiinteistöverotietojen mukaan valmistunut 1950.  Palahuopakatto asennettu noin kahdeksan vuotta sitten. Lautalattiat, seinien hirsiä ei ole peitetty, ajan patinaa.  Nostalginen tunnelma, esim. 70-80 luvuille tyypillisiä remontteja muovimattoineen ei ole tehty. 2-kertaiset ikkunat. Uuni ja hella ovat käytössä, mutta uunin korjaus on ajankohtaista. Nuohottu vuonna 2019. Sauna ei ole kunnossa, peseytymistä varten voi ottaa vettä saunan lähellä olevasta kaivosta ja lämmittää muuripadassa. Juomavesi tuotava. Pohjois-Karjalan Sähkön liittymä. Asuinrakennus myydään purkukuntoisena, mutta soveltuu kuitenkin edelleen metsätöiden taukopaikaksi. Rakennuspaikan osoite Juuantie 753 B, Losomäki.

Tarjoukset 30.9. klo 15 mennessä.   

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Boliden FinnEx Oy:n malminetsintäalue kaikilla tiloilla, ks. virallisista kartoista etsintäalueen rajat. Tieoikeus tilan 174-414-32-19 Kivelä hyväksi.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kohde rajoittuu yleiseen tiehen (Juuantie)

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Lastauspaikka 174-414-878-5, Säyneisen osakaskunnan yhteinen vesialue 174-876-3-0 ja Säyneisen lohkokunnan yhteiset kosket 174-876-13-0

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta