Taimikkoa, nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää. Ei rakennuksia eikä rantaa. 

Tilan puustosta taimikkoa on n. 48 %, josta osa on ylispuustoista taimikkoa. Nuorta kasvatusmetsää on n. 28 % ja varttunutta kasvatusmetsää n. 22 %. Kasvupohja on tuoretta kangasta. Metsätie tilan rajalla n. 430 metrin matkalla - melkeinpä autosta käsin näet, millainen tila on. *)  Tila on kahdessa palstassa, toinen on vain 0,1 ha.  

Puuta on n. 60 m3/ha (puuston määrä jaettuna tilan pinta-alalla). Puustosta tukkeja on n. 7 %. Hintapyynnöllä hehtaarihinnaksi tulee n. 2878 € ja kuutiolle 44,35  €. 

Tartu tilaisuuteen, puu kasvaa ja tilan hinta nousee!

Jos teet tarjouksen muuten kuin myyntiesitteen kautta, ota yhteyttä välittäjään ennen tarjousajan päättymistä. Paperille kirjoitetut tarjoukset postitetaan Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV/Metsänhoitoyhdistys Savotta ry, Sinikka Voutilainen, Laitisenmäentie 11, 73300 Nilsiä. Tarjouksen on oltava perillä viimeistään tarjouspäivänä klo 15.

Tarjoukset 24.5. klo 15 mennessä, kiitos.

*) kelitilanne 5.5.  tilan rajan tuntumassa menevä tie osin täysin lumeton, osin paksun, jalan alla lohkeilevan jäisen lumikerroksen peittämä. 

 

 

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Jäniskankaan metsätie ym. tieoikeudet.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Jäniskankaan metsätie ym. ks. kiinteistörekisteriote. Tie kulkee tilan rajan tuntumassa n. 430 m.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Hirvisaaren osakaskunnan yhteinen vesialue 174-876-5-0 ja Hirvisaaren jakokunnan yhteinen maa-alue 174-878-1-0. Lisäksi oikeus venevalkamaan, joka on Kapeasalmen tilalla, kt. 174-410-3-34.