Varttunutta taimikkoa 14 ha, harvennettavaa ja päätehakattavaa

Tila on kahdessa palstassa, jotka voi ostaa yhdessä tai erikseen.

Savonnevantien varrella oleva palsta n. 10 ha on enimmäkseen varttunutta taimikkoa. Polvijokeen rajoittuva n. 17 hehtaarin palsta on myös taimikkoinen, mutta tällä palstalla on myös harvennus- ja päätehakkuumahdollisuuksia. Kasvupohja on enimmäkseen kuivahkoa kangasta tai sitä vastaavaa suota. Polvijoen palstan läpi menee metsätie. 

Hintapyynnöllä hehtaarihinnaksi tulee n. 2559 €. Kuution hinnaksi suuresta taimikkomäärästä johtuen n. 49 €. Puuta tilalla on n. 52 m2/ha (puumäärä jaettuna tilan pinta-alalla).

Pitkäjänteisen, metsätöistä innostuneen kohde. Hankinta on tässä vaiheessa hehtaarihinnaltaan hyvin maltillinen. 

Odotamme tarjouksia 17.3. klo 15 saakka. Tarjousten on oltava voimassa vähintään 30 päivää tarjousajan päättymisen jälkeen, koska myyntiin tarvitaan viranomaisen lupa. 

Jos teet tarjouksen muuten kuin myyntiesitteen kautta, ota yhteyttä välittäjään ennen tarjousajan päättymistä. Paperille kirjoitetut tarjoukset postitetaan Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV/Metsänhoitoyhdistys Savotta ry, Sinikka Voutilainen, Laitisenmäentie 11, 73300 Nilsiä. Ilmoita etätöiden ym. vuoksi hyvissä ajoin, jos olet tuomassa tarjousta henkilökohtaisesti. 

Huom. lue myös lisätietoja-kohta. 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeuksia

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Ulosmitattu toisen myyjän velasta.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen maa-alue 402-412-878-4 Yhteinen venevalkama Yhteinen maa-alue 402-412-878-7 Yhteinen sorapalsta Yhteinen maa-alue 402-412-878-25 Yhteinen mutapalsta Yhteinen vesialue 402-876-1-1 Onkiveden osakaskunta