Mikkelissä Puulaveden rannalla noin 12 hehtaarin metsätila. Kiinteistöllä ei ole kaavan mukaista rantarakennusoikeutta.  
Kaavaan on merkitty hajarakentamisen olevan sallittua pääsääntöisesti yli 150 m päässä rannasta, joten kiinteistölle voi hajarakentaa joko suoralla rakennusluvalla tai poikkeamismenettelyn kautta. Harkinta menettelystä tehdään, kun on tarkka suunnitelma rakennuksen paikasta (etäisyys rannasta, tukeutuuko rantaan, onko rantarakentamista ns. toiseen riviin jne.). Kiinteistön koko on riittävä ainakin yhden omakotitalon rakentamiseen. Hp. 98 000 euroa. Pyydetään tarjouksia 28.2 15.00 mennessä.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kaavamerkintä M-1. Mikkelin kaupungin kaavoituksen vastaus 8.10.2021: Kaavaan on merkitty hajarakentamisen olevan sallittua pääsääntöisesti yli 150 m päässä rannasta, joten kiinteistölle voi hajarakentaa joko suoralla rakennusluvalla tai poikkeamismenettelyn kautta. Harkinta menettelystä tehdään, kun on tarkka suunnitelma rakennuksen paikasta (etäisyys rannasta, tukeutuuko rantaan, onko rantarakentamista ns. toiseen riviin jne.). Kiinteistön koko on riittävä ainakin yhden omakotitalon rakentamiseen.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Venevalkamarasiteoikeus tilalla Uutela 491-436-1-3. (Rasiteoikeuden paikalla on rasiteoikeuden haltijan venetalas) Tieoikeusrasitteita pyykkikartan (kiinteistön karttatuloste) mukaisesti

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Vasikkaniemen yksityistie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

on osuus: 1) yhteinen vesialue 491-876-65-1 Itä-Puulan- Korpijärven osakaskunta