Kauneinta maalaismaisemaa Orimattilan Mallusjoella!

Myydään Mallusjoentien varressa noin 12,2 ha määräala, jolla maatilan pihapiiri vanhoine rakennuksineen ja taimikkovaltaista metsää metsäarvion mukaan on noin 10,3 ha. Hyvässä kasvussa olevat kuusentaimikot vaativat taimikonhoitoa. Vanhaa peltoa pihan vieressä noin 0,3 ha.

Kauniissa aurinkoisessa pihapiirissä on vanha 1900-luvun alussa rakennettu talo (3 h, k, s, psh, et). Taloa on laajennettu jossain vaiheessa ja remontteja tehty 1980 -90-luvulla, tarkempi ajankohta ei ole tiedossa. Rakenteet ja talotekniikka ovat vanhentuneita eivätkä ne vastaa tämän päivän teknisiä vaatimuksia eikä asumiselle asetettuja vaatimuksia. Remontoi/peruskorjaa mieleiseksi! Pihapiirissä on myös vanha 1933 rakennettu huonokuntoinen navetta sekä muita vanhoja maatilan pihapiirin rakennuksia. Erillään pihapiiristä on kaksi konesuojaa, vanha puurakenteinen ja myöhemmin 80-90 luvulla rakennettu peltihalli. Määräalalla on myös pieni (noin 20 m2) erillinen vapaa-ajanmökki, joka ympäristöineen muodostaa oman lomapaikkansa!  Tämä "jalasmökki" on vuokrattu lokakuun 2021 loppuun asti.

Täällä on puitteet monenlaiseen tekemiseen, rakentamiseen ja asumiseen/vapaa-ajanviettoon maalla.

Myytävä määräala on omarajainen palsta tilasta Koivisto Rn:o 16:129 (kiinteistötunnus 560-407-16-129). Koko tilan pinta-ala on kiinteistörekisterin tietojen mukaan 35,14 ha ja nyt myytävä määräala on kartalta mitattuna noin 12,2 ha. Lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa.

Pihapiiriin ja metsään voi tutustua omaehtoisesti. Esittely talolla tiistaina 15.6. klo 16.00 - 17.00 ja ma 21.6. klo 16.00 - 17.00.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Länsi-Orimattilan osayleiskaava (hyväksytty/vahvistettu 18.7.2000). Kaavamerkinnät MT-1 (= arvokas viljelyalue), M-1 ja M-2 (= maa- ja metsätalousvaltainen alue).Katso kaavaliite. Kaavakartoista pohjoinen alue.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kts. kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Valtion tien varressa.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin lopullisen pinta-alansa mukaisessa suhteessa. Kts. kiinteistörekisteriote.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta