Reilun kokoinen Pimeävaara metsäkiinteistö 100,51 hehtaaria Paltamon kk:lta n. 22 km Härmänmäessä tiestöllisesti helposti saavutettavissa pikitien ja metsäautotien varressa. Pääosin n. 84,8 % ( 93,1 ha) pinta-alasta parhaassa arvokasvuvaiheessa olevia nuoria- ja varttuneita kasvatusmetsiä. Puustoa n. 9080 m3 ja runsaasti metsävähennyspohjaa muodostumassa ja hakkuumahdollisuus n. 2500 m3, monipuolinen kohde, johon tehty hoitotöitä ja metsätiestö(kuviolla 26 ja 34 rakenteilla oleva omarahoitteinen metsäautotie, jonka tielinja hakattu sekä tiemaat saa oman kiinteistön soramontusta). Vakaan tuoton tarjoava sijoituskohde kesäkorjuukelpoisilla ja tuoreilla kasvupohjilla.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

kiinteistörekisteriotteen mukaisesti kiinteistöä rasittaa tieoikeus ja soran ottaminen sekä Härmänmäen metsästysseura ry:n kanssa tehty metsästysvuokrasopimus vuoteen 2025 asti.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

kiinteistön rasitustodistuksen mukaan on kiinteistöllä sähköinen panttikirja, jonka kiinnityksen myyjä sitoutuu purkamaan tai siirtämään sähköisen panttikirjat ostajalle sovittavasti kustannuksellaan. Kiinteistö sitoudutaan myymään myyjän toimesta rasitteista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

kiinteistörekisteriotteen mukaisesti

Osuus yhteisiin Ei ole