Maa- ja metsätila Parkanon Kuivasjärvellä erinomaisten liikenneyhteyksien varressa, rajoittuen Kankarintiehen.

Tila muodostuu yhdestä palstasta. Tilalla on metsää noin 22,7 ha, tukikelpoista peltoa 4,3 ha sekä talouskeskus  rakennuksineen.

Metsäarvion mukaan tilan kokonaispuusto on 4700 m3 eli tila on  erittäin runsaspuustoinen ja hakkuumahdollisuuksia on paljon. Tilan metsät ovatkin pääasiassa varttunutta tai uudistuskypsää puustoa. Sijainti asfalttitien varressa on iso etu ja se myös mahdollistaa hakkuut tilalla  myös kelirikkoaikana.

Tilalla oleva pelto rajoittuu myös Kankarintiehen.  Tukikelpoista peltoa on noin 4,3 ha. Pelto on avo-ojissa. Pellot ovat vuokralaisella viljelyksessä. Vuokrasopimus voidaan päättää tarvittaessa vuoden loppuun mennessä.

Tilalla olevaan talouskeskukseen kuuluu asuinrakennus ja talousrakennuksia. Asuinrakennus on  valmistunut kiinteistöveroselvityksen mukaan vuonna 1953 ja sen kokonaisala on 98 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Rakennuksessa on ollut alunperin tupa ja keittiö.  1960-luvun lopulla on tehty laajennusosa jossa on wc, sauna-ja pesutilat ja kaksi kamaria. Vanha osuus on hirsirunkoinen ja laajennusosa puurunkoinen. Asuinrakennuksessa on uunilämmitys. Vesi tulee kaivosta ja jätevesien käsittelyssä on käytössä 2 saostuskaivoa. Asuinrakennusta on kunnostettu n. vuonna 1990 jolloin on remontoitu wc ja sauna. Samoin on uusittu lattiat tupaan, keittiöön ja välieteiseen. Lisäksi vanhalle osalle on asennettu lisäeristys. Kiinteistölle on sähköliittymä 3 x 25.

Pihapiirissä olevia talousrakennuksia ovat vanha navettarakennus, puuliiteri, maakellari ja pajarakennus.

Myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset välittäjälle 15.7. mennessä. MAHDOLLISUUS TEHDÄ TARJOUS METSÄSTÄ, PELLOSTA TAI RAKENNUKSISTA MYÖS ERIKSEEN.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta