Posiolla Vierusjärven rannalla mökin ja 38,5ha metsätilan hieno kokonaisuus.

Tilan kokonaispinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 38,5ha, josta vesipinta-alaa1,09ha. Tila-arviossa ei ole mukana mökkiä ja sen ympärystöä, jonka takia arvion pinta-ala 35,8ha. Pinta-alasta taimikoita 3ha, nuorta kasvatusmetsää 20,7ha, uudistuskypsää metsää 3,3ha, eri-ikäisrakenteista metsää 1ha, vajaa tuottoista alaa 4,4ha, kitumaata 3ha ja vesistöä 0,4ha. Ainespuuta yhteensä 1 787m3.

Tilan pohjoispuolella on jyrkänne, josta avautuu todella upeat maisemat. Tällä paikalla kelpaa viettää aikaa ja katsella kaukaisuuteen! Tilan keskivaiheilla on pieni lähde, josta alkaa pieni noro. Tila rajoittuu Vierusjärveen, jossa omaa kaunista rantaviivaa noin 400metriä.

Tilalla on vuonna 1991 pyöröhirrestä rakennettu noin 22m2 mökki. Lisäksi tilalla on pieni halkokatos, puucee ja vanha kalamaja. Mökki on Vierusjärven rannalla tilan länsirajalla kauniilla paikalla kallion päällä. Mökissä 16,6m2 tupa, 5,8m2 saunapuoli ja 4,6m2 kuisti. Jäkikäteen on tehty pieni terassi. Käyttövesi on tuotu mukana ja saunaan pumpattu järvestä. 

Mökkiin saadaan sähköä aurinkopaneelista ja aggregaatilla. Mökissä oleva irtaimisto kuuluu kauppaan. Sovittaessa myyjä voi käydä hakemassa irtaimistoa pois. Kiinteistöllä on myös Kalapalta vene ja sähkökäynnisteinen 8hp Yamaha perämoottori. Venepaketti ei sisälly kauppaan, mutta siitä voi myyjän kanssa neuvotella. Kiinteistövero on ollut noin 125€/vuosi.

Metsästysvuokrasopimus Jumiskon Metsästäjät ry:n kanssa.

Mökille ei tule tietä ja sinne on kuljettu sulan maan aikana veneellä. Tila rajoittuu Isokyläntiehen, josta on matkaa Posion keskustaan noin 50km ja Kemijärvelle 50km.

Myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 29.8.2021 klo 23:59. Tarjoukset ensijaisesti Metsätilat.fi sivuston kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostiin: seppo.kyllonen@metsatilat.fi

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistöreksiteriotteen mukainen Yhteinen vesialue 614-405-876-2 Eroheiton osakaskunta.