Erittäin runsaspuustoista metsää reilut 5 ha, peltoa tukioikeuksin noin 2 ha sekä talouskeskuksen tontti rakennuksineen.

Myynnissä 7,36 hehtaarin metsä-/maatila Pöytyän Kyrön kylällä, Jevätintien varressa. Tilaan sisältyy peltoa 2,07 ha kahdessa viljelylohkossa tukioikeuksineen ja metsää noin 5,3 ha. Lisäksi talouskeskuksen tontti, jossa purkukuntoisia rakennuksia (okt, sähköliittymä, saunarakennus, puucee, kolme varastorakennusta, maakellari, kaivo). Asuinrakennus ei ole asuinkäytössä. Metsän pinta-alasta 4,6 ha on erittäin runsaspuustoista uudistuskypsää metsää. Erillinen 0,7 hehtaarin metsäpalsta on varttunutta kasvatusmetsää (osin metsittynyttä peltoa). Korvauskelpoiset ja salaojitetut pellot ovat vuokrattuna 30.4.2022 asti, johon asti pellot on sitouduttu pitämään kasvipeitteisinä. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja käy myös maastossa. Sovi rakennusten esittelystä välittäjän kanssa. Kohteen rajoja on merkitty oransseilla "Metsätilat.fi" nauhoilla suuntaa antavasti (kaikkien rajamerkkien löydettävyyttä ei ole varmistettu).  Voit tehdä tarjouksen koko tilasta, mutta myös määräalatarjoukset huomioidaan (selvennä asia tarjouslomakkeen "Lisätiedot" kentässä). Metsäarviokartat korjattu 19.10.2021 vastaamaan metsäarvion kuviointia.

Hintapyyntö  85 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia maanantaihin 15.11.2021 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.  Aikarajallinen tarjousmenettely, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjousten jättöajan päättymistä.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Pellon vuokrasopimus. Rakennuksissa sekä tontilla/lähiympäristössä irtainta/romua, joka siirtyy korvauksetta kaupan myötä ostajalle. Jätehuollon perusmaksu 15 €/v. Sähköliittymä siirtyy kaupan myötä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Jevätintie ja Radanvarsitie, joiden osalta vuoden 2021 tiemaksuna maksettu noin 135 € (normaalia isompi sepelikustannuksen takia). Erillisen metsäpalstan tieoikeudesta löytyy maininta 1920-luvun lohkomistoimituksesta mutta vuoden 2015 alueellisessa yksityistietoimituksessa tieoikeus on todettu epäselväksi. Käytännössä erillisen metsäpalstan tieoikeus vaatii sopimista naapureiden kanssa tai yksityistietoimituksen hakua.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 636-439-876-1 Tarvasjoki

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta