Kahden kiinteistön muodostama kokonaisuus Kuusenmäellä rakennuksineen ja liittymineen. Kukkulan kiinteistöllä osoitteessa Kiuruvedentie 1183 sijaitsee 70 -luvulla valmistunut vanha omakotitalo ja useita piharakennuksia. Rakennus on ollut viime vuodet satunnaisessa loma-asuntokäytössä kesäisin ja talvet kylmillään. Kiinteistöllä on sähköliittymä ja uudehko porakaivo. Päärakennuksessa on tupakeittiö, takkahuone, makuukamari sekä wc/pesuhuone ja sauna. Tupakeittiössä on uudehko vuolukivinen puuhella/-uuni. Päärakennuksen kunto on välttävä. Irtaimisto ei lähtökohtaisesti sisälly kauppaan, mutta siitä voidaan neuvotella erikseen.

Kukkulan pihapiirin ympärillä on istutettua rauduskoivikkoa, länsiosassa nuorta erittäin hyväkasvuista istutuskuusikkoa ja pohjoisosassa kuusivaltaista varttunutta kasvatusmetsää. 

Riitasuon kiinteistö on kokonaan metsätalousmaata, osin turvepohjaista havupuuvaltaista varttunutta kasvatusmetsää, osin taimikkoa. Istutetussa taimikossa on ollut hirvituho muutama vuosi sitten. Riitasuon alueella on tehty kunnostusojitus. Kiinteistörekisterin mukainen kulkuoikeus palstalle on luoteen suunnalta tilan länsikulmaan. Kulkuoikeus on merkitty kiinteistörekisterikarttaan.

Tarjoukset käsitellään tarjouskohtaisesti. Rakennuksen esittely sopimuksen mukaan.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Myydään rasituksista vapaana

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisterin mukaisesti.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Riitasuon kiinteistöllä osuudet Mäkikylän yhteisiin maa- ja vesialueisiin kiinteistörekisteriotteen mukaisesti.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta