Puustoinen metsäkiinteistö, jossa vanha rakennuspaikka ja sähköliittymä.

Vaskikellontien pohjoispuolella Lammasmäellä osoitteessa Kärkeläntie 36 metsäkiinteistö. Vanhassa pihapiirissä on lautarakenteisia huonokuntoisia rakennuksia, tontilla on sähköliittymä. Vanha asuinrakennus on viime vuodet ollut satunnaisessa vapaa-ajanasumiskäytössä kesäisin, nykykuntoisena ei sovellu enää asumiskäyttöön. Pihapiiri soveltuisi kohtuullisen hyvin uudisrakentamiseen, rakentaminen vaatii kuitenkin poikkeamisluvan, koska alueella ei ole kaavoitusta.

Metsien kehitysluokkajakauma monipuolinen, löytyy niin pikkutaimikoita kuin uudistamiskypsää metsääkin. Hyvä hakkuumahdollisuudet, yli kolmannes pinta-alasta on metsänhoitosuositusten mukaista uudistuskypsää metsää. Nuoret kasvatusmetsät erittäin hyväkasvuisia, harvennuksia tehty muutama vuosi sitten. Takaosassa peltoon istutettu kuusikko on kehitysluokaltaan osin  02 ja osin T2.  Rehevät kasvupohjat, ravinteisuus pääosin tuoretta kangasta. Maapohjat osittain soistuneita ja vaativat kunnostusojitusta. 

Kohde myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset viimeistään 5.7.2021 oheisesta Tee tarjous -linkistä tai sähköpostilla tai muulla tavoin kirjallisena suoraan välittäjälle.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisterin mukaan Lammasmäentie rasittaa kiinteistöä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Lammasmäentie, tiemaksu noin 100 e

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin maa- ja vesialueisiin: 626-403-876-1, 626-403-878-1 ja 626-403-878-30 kiinteistörekisterin mukaisesti