Ranualla näppärä kokonaisuus, joka sisältää metsätilan sekä vapaa-ajan rakennuksen.

95,70ha tila rajoittuu Näskäjärveen, jossa omaa rantaviivaa noin 800m. Tilalla on rannassa todella kauniilla paikalla vuonna 2006 rakennettu noin 38m2 mökki. Mökki on rakenettu kahdesta parakista. Mökissä keittiö/olohuone, pieni makuuhuone ja sauna. Mökki lämpiää takalla ja kaasu käyttöisellä lämmittimellä. Ei sähkö- eikä vesiliittymää. Mökissä on aurinkopaneeli ja aggregaatti, mutta niiden toimivuudesta ei ole tietoa, sillä mökki on ollut asumattomana muutaman vuoden. Juomavedet pitää tuoda itse, saunaan veden saa järvestä. Käytetty vesi johdetaan maahan. Ulkona pieni varastorakennus, jossa puucee.

Lumi on painanut mökin katon rikki ja se on uusittu kaksi vuotta sitten. Mökin piippu mennyt rikki lumen painosta viime talvena ja se on uusittu tänä syksynä. Mökin etelä kulma on hieman painunut. Tämän johdosta osa mökin ovista ei mene kunnolla kiinni ja makuuhuoneen nurkka on hieman ratkennut.

Metsä yhdessä palstassa. Metsämaata 46,5ha ja puustoa 3 207m3. Puusto suurimmaksi osaksi nuorissa kasvumetsissä, joita on 34ha ja varttuneissa kasvatusmetsissä, joita on 11ha. Lisäksi tilalla on 1,5ha oma lampi. 

Tila on osakkaana Paljakkalammen metsätiessä (Näskäntie). Tie on kunnostettu parin vuoden sisällä, jonka takia tiemaksu on tänä vuonna ollut normaalia suurempi 372€. Aikaisempina vuosina maksu on ollut noin 50€. Näskäntieltä kulkee oma tie mökille, joka on paikoin huono kuntoinen. Kiinteistövero on ollut noin 200€/vuosi.

Tilalla metsästysvuokrasopimus Kaiston Erän kanssa. Mahdollisuus päästä seuran jäseneksi jos maat annetaan seuralle vuokralle. Tällöin liittymismaksu on ilmainen. Jos maat annetaan vuokralle, saa samalla oikeuden kanalinnustukseen seuran maille. Kanalinnustukseen seuralla on maita vuokralla noin 5 000ha. Tila rajoittuu etelärajalla valtion maihin, joissa laajat metsästysmahdollisuudet.

Näskäjärvelle yms lähialueen järville on suunnitteilla kaavoitusta lähi vuosina.

Myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset tulee olla perillä viimeistään maanantaina 30.11.2020 klo 23:59.

Esittelyt sovitaan erikseen.

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Näskäjärvelle yms lähialueen järville on suunnitteilla kaavoitusta lähi vuosille.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset tieoikeudet.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset. Paljakkalammen metsätieltä kulkee oma tie mökille rantaan.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 683-401-876-3 Vesialue (VM):49, Osuuden suuruus: 0,003100 / 1,000000. 2) Yhteinen maa-alue 683-401-878-2 Maa-alue (VM):49, Osuuden suuruus: 0,003100 / 1,000000.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta