Runsaspuustoinen maatilakokonaisuus Ruokolahdella Junnikkalassa.  Metsää 15,5 ha, rakennuspaikka 2,9 ha ja joutomaata 1,1 ha. Maatilaan kuuluu vanha talouskeskus huonokuntoisine rakennuksineen ja uudempi v. 2007 valmistunut saunamökki Venäjänjärven rannalla.

Maatilan metsät ovat erittän runsaspuustoiset ja tarjoavat poikkeuksellisen hyvät hakkuumahdollisuudet.  Keskimääräinen puusto metsämaalla n. 240 m3/ha.

Maatilan talouskeskuksen muodostaa yleiskaavan mukainen n. 2,9 ha rakennuspaikka, jossa 300 m2 rakennusoikeus. Maatilan talouskeskus muodostuu 1970 rakennetusta omakotitalosta, jossa tapahtunut vesivahinko jonka seurauksena rakennuksessa homevaurioita. Rakennus ei ole asumiskelpoinen, myydään purettavaksi. Talouskeskukseen kuulu lisäksi navettarakennus, aittarakennuksia ja vapaa-ajan rakennus. Rakennukset ovat huonokuntoisia ja osittain käyttökelvottomia ja purkukuntoisia, navetta rakennus on käyttökelpoinen varastorakennuksena. Maatilalla on sähköliittymä.

Maatilan talouskeskukseen kuuluu Venäjänjärven rannalla sijaitseva uudempi v. 2006-2007 rakennettu 20 m2 saunamökki, jossa sähköt talouskeskuksen kautta.

Saimaan rannalla erillinen 1,2 ha palsta joka on valtaosaltaan joutomaata ( luhtaa). Palstalla hirsirakenteinen pieni kalamaja jonka katto on vuotanut. Palstalle tie perille.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriote, Yleiskaava (700-KV § 21)

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriote, Tieoikeus ( Y2004-25120), Tieoikeus (Y2004-25516)

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Rasitustodistus

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriote

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriote, Yhteinen vesialue 700-476-1-0 Junnikkalan osakaskunnan vesialue.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta