Etelä Sallassa Karhujärven kylässä 193ha metsätila.

Kiinteistörekisteriotteen mukainen pinta-ala on 195,30ha. Tilasta on myyty määräala, jota ei ole vielä lohkottu. Määräala on siis vielä mukana kiinteistörekisteriotteella. Myyty määräala on merkitty kiinteistörekisteriotteen karttaan.

Metsänhoitoyhdistyksen tekemän tila-arvion mukaan myytävän tilan pinta-ala on noin 193,3ha. Pinta-alasta metsämaata 133ha. Hyvät hakkuu mahdollisuudet, sillä uudistuskypsää metsää 56ha. Lisäksi varttunutta kasvatumetsää 25,7ha, nuorta kasvatusmetsää 7,4ha, vajaa tuottoista metsää 21,6ha, eri-ikäis rakenteista metsää 1,4ha ja taimikoita 20,9ha. Ainespuuta noin 10 200m3, josta tukkia noin 2900m3. HUOM. Tila-arvio tehty vuoden 2019 talvella, joten puuston määrään saa lisätä kolmen vuoden kasvut.

Kuviolla 386.1 (Jänkälamminvaaran palsta) on ollut voimakas myrskytuho. Kaatuneet puut ovat jo kuivuneita ja kuvio käytännössä uudistamis kunnossa.

Siikakankaan palstalla kuviolla 437 mahdollisesti vanhan asuinpaikka. Sängenlammen palstalla kuvio 419 suon kangasmetsäsaareke, joka on metsälakikohde, jossa metsänkäsittely rajoitettua. Jänkälamminvaaran palstan läpi kulkee noro, joka voi olla mahdollinen metsälaki kohde.

Tila on hyvin saavutettavissa. Kolme eteläisintä palstaa rajoittuu suoraan Paloperäntiehen ja Kukasjärven palstalle tulee tie perille. Ainoastaan Jänkälamminvaaran palstalle ei mene tietä perille.

Tilalla rantaviivaa Kukasjärven rannalla noin 700 metriä ja Siikajärvellä 500 metriä. Rannoilla voisikin olla mukavia mökin/kämpän paikkoja. Rakentaminen rantaan vaatii poikkeamisluvan, jota ei ole haettu. Lisäksi tilalla noin 2ha oma lampi, Sängenlampi. 

Metsästysvuokrasopimus Etelä-Sallan Erä ry:n kanssa.

Myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 3.10.2021. Tarjoukset ensijaisesti Metsätilat.fi sivuston kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostiin: seppo.kyllonen@metsatilat.fi

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset. Lisäksi tila on osakkaana Kukasvaaran palstalle tulevassa Kukasvaaran metsätiessä (osassa kartassa Vilimankairantie).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

YHTEISMETSÄOSUUDET EIVÄT SISÄLLY KAUPPAAN VAAN MYYJÄ PIDÄTTÄÄ NE ITSELLÄÄN. Muut osuudet siirtyvät kaupan mukana. Huom. myyty, vielä lohkaisematon määräala on saanut pinta-alan mukaiset osuudet yhteisiin alueisiin eikä niitä ole vielä vähennetty kiiteistörekisteriotteen osuuksista.