Noin 15,4 hehtaarin metsätila hyvällä sijainnilla. Kasvatusmetsää ja taimikoita rehevillä kasvupohjilla. Arvokasvua.

Myynnissä 15,3475 hehtaarin metsätila Salossa, Orijärven kylässä. Hyvät tieyhteydet kahta kautta. Tila rajoittuu Lautnummentiehen ja myös Hepolahdentieltä pääsee tilalle tilustietä pitkin. Tilan pinta-alasta lähes 70 % on voimakkaassa kasvussa olevaa kasvatusmetsää, erittäin rehevillä kasvupohjilla. Taimikoita pinta-alasta vajaa 30 %. Kitu- tai joutomaata tilalla ei ole pieniä yksittäisiä laikkuja lukuunottamatta lainkaan.  Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja käy myös maastossa. Osa kohteen rajoista merkitty oransseilla "Metsätilat.fi" nauhoilla suuntaa antavasti (kaikkien rajamerkkien löydettävyyttä ei ole varmistettu).

Lähtöhinta 58 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia keskiviikkoon 8.12.2021 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.  Aikarajallinen tarjousmenettely, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjousten jättöajan päättymistä.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Rajalla sähkölinja. Metsästysvuokrasopimus. Myyjän omistama riistan "kyttäyskoppi", joka jää kohteelle tai viedään ostajan vaatimuksesta pois. Esitteen julkaisuhetkellä kohteella oleva "ruokintalaite" (kärry) sekä riistakamera eivät sisälly kauppaan.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Orijärven Kaivostien tiekunnan osalta tiemaksu noin 40 €/v (Kaivostie-Hepolahdentie reitti). Lautnummentieltä ei ole tullut vuotuisia tiemaksuja.

Osuus yhteisiin Ei ole