Luonnontilaista avosuota, runsaspuustoisia alueita, taimikkoa sekä A0-khlk. 

Edullisia hehtaareja, jos haet vaikkapa metsästysmaita.

Myynnissä noin 31,1 hehtaarin metsämääräala Salossa (Halikko) Ruuhikosken kylässä. Tämän erillisen palstan pinta-alasta noin 13 ha on luonnontilaista avo-/vähäpuustoista suota, noin 10 ha on varttunutta kasvatusmetsää, noin 1 ha uudistuskypsää metsää ja 1 ha ylispuustoista taimikkoa. Palstalla on myös noin 5,4 ha kehitysluokkaa A0, jossa on maanmuokkaus tehty. Tälle A0-alueelle on tosin jo jonkin verran syntynyt luontaisesti männyn taimia. A0-alueelle on tehty ns. pengertietä, joka helpottaa alueella kulkemista. Hieno kohde suoluontoa arvostavalle ja oiva tilaisuus lähteä kasvattamaan tilan arvoa omalla istutustyöllä. Myös välittömiä hakkuumahdollisuuksia. Kohde voidaan myydä myös pienempinä määräaloina. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja lähde käymään metsässä. Tai kysy välittäjältä lisätietoja.

Lähtöhinta 65 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia torstaihin 15.8.2019 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Uudistamisvelvoite noin 5,4 ha:n alueella (osin taimettunut luontaisesti).

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus perustuu ns. vanhaan yhteiseen tiehen. Kantatila on Aittanummen yksityistien osakas. Määräala saa tarvittaessa tieoikeuden Aittanummentien ja vanhan yhteisen tien kautta (katso kartat).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden kantatilan yhteisiin (katso kiinteistörekisteriote).