Erittäin runsaspuustoinen metsätila Vartsalansaaressa, keskipuusto noin 230 m3/ha. Puuston määrästä 97 % uudistuskypsää.

Myynnissä 6,48 hehtaarin metsätila Salossa, Vartsalansaaressa.  Runsaspuustoisen tilan pinta-alasta 85 % on uudistuskypsää puustoa ja lisäksi löytyy pienet alueet ylispuustoista taimikkoa, nuorta kasvatusmetsää sekä kitumaakalliota. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja käy myös maastossa. Osa kohteen rajoista merkitty oransseilla "Metsätilat.fi" nauhoilla suuntaa antavasti (kaikkien rajamerkkien löydettävyyttä ei ole varmistettu). Kohde sijaitsee saaressa, jonne kulku veneellä Vartsalan sataman kautta. Jos sinulta ei löydy venettä tuon lyhyen (250-300 m) merimatkan taittamiseen, niin ole yhteydessä välittäjään.  

Lähtöhinta 39 200 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia keskiviikkoon 6.10.2021 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.  Aikarajallinen tarjousmenettely, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjousten jättöajan päättymistä.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite. Sähkölinja.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus lähtee tilan läntisimmästä kulmasta (rajamerkki nro 50) lännen suuntaan, pellon yli ja sitä kautta yksityistiekunnan tielle. Yksityistiekunta ei ole aktiivinen, eikä tiemaksuja ole kerätty pitkään aikaan.

Osuus yhteisiin Ei ole