Valmiiksi rakennettu metsästystila! Ihan tällaista emme ole aiemmin myyneet.

Taimikkometsätila, jonne on rakennettu lintukosteikko, luksusluokan ampumakoppi, ruokintapaikat ja pitkästi tietä. Tilan hoito ja harrastuskäyttö on teiden ansiosta helppoa. Valmiiksi otettua sora-ainesta aumoissa jatkokäyttöön tilalla tai muualla omistajan tarpeiden mukaan.

Pääosa pinta-alasta on mäntyvaltaista 1,5 - 2 metrin mittaista taimikkoa. Tilan länsipään rinteessä on myös kuusivaltainen osa. Kosteimmilla paikoilla olisi hyvä tehdä varhaisperkausta tänä vuonna, mutta suurimmalla osalla se saa vielä odottaa. Toinen kuvio on taimikon ja kuitupuuston rajoilla ja kannattaa perata heti tänä vuonna, jotta kasvu jatkuu häiriintymättä.

Tilan pinta-ala on kiinteistörekisterin mukaan 9,04 hehtaaria. Metsäarvion alassa ei ole mukana kosteikko, joka on hieman laajempi kuin kuviokarttaan on piirretty. Sora-ainesten ottoalueen koko on noin 0,5 hehtaaria, joka tulee toki kasvamaan puuta jatkossa.

Kaupalliseen ottotoimintaan ei ole edellytyksiä, mutta omaan käyttöön on tavaraa otettu runsaasti ja sitä voi edelleen jatkaa. Aumoissa käyttöä odottava sora-aines myydään tilan mukana, mutta hinnoitellaan erikseen eli se ei ole osa kiinteistöä (ei varainsiirtoveroa siltä osin kauppahinnasta).

Tie on rakennettu kosteikolle saakka. Tilan rakenteisiin on siis investoitu parin viime vuoden aikana runsaasti.

Ampumakoppi on lämpöeristetty ja tuplalaseilla. Se on sekä hiljainen että turvallinen ja mukava paikka odottaa ja valikoida saalista. Kosteikossa viihtyvät sorsat ja tavit ja alueen peurakanta on hyvä.

Tila on lähes valtion asfaltin varressa. Hiki-Suituntietä 40 metriä ja oikealle kääntyy tilalle tuleva tie, jota rajalle on 50 metriä. Tiemaksu on muutamia euroja vuodessa. Myös suoraan Mouhijärventieltä tulee tie tilalle.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Naapuritilla 1:55 on tieoikeus tämän tilan läpi.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Hiki-Suituntieltä ja suoraan Mouhijärventieltä.

Osuus yhteisiin Ei ole