Noin 20,4 ha metsätilakokonaisuus Sastamalan Alhajärvenkulmalla rauhallisella sijainnilla. Kohteella on vanha tilakeskus rakennuksineen ja metsää noin 20 ha (josta osa vanhaa villiintynyttä maatalousmaata) sekä Ylinen Alhajärven rakentamatonta rantaa. Metsälössä monipuolinen kehitysluokkarakenne, yli puolet taimikkoa. Heti hakattavaa puuta hieman, varmasti polttopuuta omiksi tarpeiksi ja takuulla metsänhoitotöitä omaksi iloksi ruumiin ja mielen hoitoon. Asiallinen tie perille asti. Tilakeskuksessa on vanha päärakennus-nykyään kesämökkinä- ja talousrakennuksia. Rakennukset tyydyttävä/huonokuntoiset.

Mielenkiintoinen kohde, jossa riittää mahdollisuuksia vapaa-ajan asumisesta metsänhoitoon. Oman peruna/mansikkapellonkin saa takaisin käyttöön pienellä raivuulla. Omaa rantaviivaa reilu 300 m, ranta pehmeä, järvi matala ja umpeenkasvava. Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä ja tarjoa rohkeasti! 

Lähtöhinta 50 000 € (sis. vain metsän osuuden). Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 31.8.2021. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Kohteesta voi tarjota myös tiloittain/metsät/tilakeskus erikseen, HUOM! erittele tarjoukseen. VÄLITTÄJÄ LOMALLA VIIKOT 30-31.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisa tierasitteita.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeudet molemmille tiloille. Kiivanan metsätie ja Alhajärven yks.tie. Tiemaksut tarkistetaan ja lisätään tähän osioon.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

ks. Kiinteistörekisteriote ja karttaliite.