Metsälö muodostuu kahdesta rinnakkain olevasta metsämääräalasta. Metsäsarka sijaitsee Sastamalan Kiikassa Kikkerlän kylässä Hirvisuon ja Vuohijoen alueella. Kohteen kehitysluokkajakauma on monipuolinen. Puolet pinta-alasta on taimikkoa ja varttunutta kasvatusmetsää on reilu kolmannes pinta-alasta. Tieoikeudet ovat hyvät. Kohteen poikki kulkee voimansiirtolinja ja sillä on yksi metsälain mukainen erityiskohde, kallioalue. Hieno kohde metsäsijoittamiseen.

Metsäsarka sijaitsee Sastamalan Kiikassa Kikkerlän kylässä Hirvisuon ja Vuohijoen alueella. Metsälö muodostuu kahdesta rinnakkain olevasta metsämääräalasta. Kohteen kehitysluokkajakauma on monipuolinen. Puolet pinta-alasta on taimikkoa, varttunutta kasvatusmetsää on reilu kolmannes pinta-alasta. Taimikoiden arvo on noin 45.700,- euroa ja niissä on jonkin verran tarvetta hoitotöille. Puuston määrä on tila-arvion mukaan noin 4700 kiintokuutiota ja arvo odotusarvoineen on noin 172.000,- euroa. Puusto on mäntyvaltainen. Tieoikeudet ovat hyvät, kohteelle kuljetaan Hirvisuon, Metsä-Aholan ja Kimpannevan metsäteiden kautta. Kohteen poikki kulkee voimansiirtolinja ja sillä on yksi metsälain mukainen erityiskohde, kallioalue (kuvio 526). Hieno kohde metsäsijoittamiseen.

Määräalat myydään yhdessä tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle 16. elokuuta 2020 klo 18.00 mennessä.

Myyjä hyväksyy tai hylkää tehdyt tarjoukset.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Voimansiirtolinja ja naapuritilojen tieoikeudet rasittavat kaupan kohdetta.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kaupan kohteelle on hyvät tieyhteydet. Metsäsaralle kuljetaan Hirvisuon, Metsä-Aholan ja Kimpannevan metsäteiden kautta.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin siirtyvät ostajalle määräalan pinta-alan suhteessa emätilan pinta-alaan.