14 ha metsätilakokonaisuus (3 tilaa) Sastamalan Houhajärven alueella hienolla sijainnilla  ja hyvillä kulkuyhteyksillä. Kohteella on monipuolinen ja tasainen kehitysluokkarakenne taimikosta uudistuskypsään metsään, ja kaikkea siltä väliltä. Hakattavaa, harvennettavaa ja hoidettavaa riittää, kunnollinen tie perille. Kohteella ollut aikanaan tilakeskus, josta jäljellä pari talousrakennusta ja sähköliittymä. Eli paikkaa voi hyödyntää vaikka vapaa-ajan rakennuspaikkana tai tehdä taukotuvan/piilopirtin tukikohdaksi metsätöiden harrastamiseen.

Mielenkiintoinen kohde, joka soveltuu sekä metsätalouden harjoittamiseen että sijoituskohteeksi.  Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä!

Lähtöhinta 49 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 20.10.2021. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisia tierasitteita.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus kulkee pellon läpi vievää tietä kohteelle (entisen tilakeskuksen pihalle). Myös tieoikeus Sammaljoentien varrella olevalle palstalle.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

ks. kiinteistörekisteriote.