Lähes 30 hehtaaria metsää määräalana Vanhan Torrontien tuntumassa. Kasvuvaiheessa olevaa koivikkoa ja männikköä.

Myynnissä noin 28,6 ha metsää määräalana Someron Kultelassa. Myytävä määräala muodostuu kahdesta palstasta, joista pohjoisempi noin 15,9 hehtaaria ja eteläisempi noin 12,7 hehtaaria. Arvokasvuvaiheessa olevia koivu- ja mäntyvaltaisia varttuneita kasvatusmetsiä sekä harvennusta lähivuosina kaipaavaa nuorta kasvatusmetsää. Hakkuumahdollisuuksia rankametsässä. Eteläiselle palstalle on erinomaiset tieyhteydet Vanhalta Torrontieltä. Pohjoiselle palstalle on kirjattu tieoikeus olemassa, mutta valmis tieyhteys puuttuu. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja käy tutustumassa kohteeseen. Tai kysy välittäjältä lisätietoja. Kohde voidaan myydä myös palstoittain. Jos haluat jättää tarjouksen palstoittain, kysy ohjeet tarjouksen jättämiseen välittäjältä.

Lähtöhinta 82 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia tiistaihin 4.8.2020 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Tuulivoima vaihemaakuntakaavassa Vanhan-Torrontien länsipuolelle on merkitty tuulivoimatuotantoon soveltuva alue. Alueella on parhaillaan rakenteilla tuulivoimaa (Ilmatar Oy).

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteet. Tuulivoimaa rakenteilla lähialueella.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Katso liitetiedostona olevista kartoista. Pohjoisen palstan puunkorjuut on aiemmin hoidettu sopimalla naapureiden kanssa ajoreitit tapauskohtaisesti.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden kantatilan yhteisiin. Katso kiinteistörekisteriote.