Pieni mutta runsaspuustoinen metsätila Heinlammin rannalla. Runsaasti koivua.

Myynnissä 2,615 hehtaarin metsätila Someron Härjenojalla, Heinlammin rannalla, Kaupinkulmantieltä lähtevän metsätien varressa. Tämä runsaspuustoinen tila rajoittuu noin 100 metrin matkalta Heinlammin vesialueeseen, josta vesiyhteys myös Heinjärveen. Puustossa runsaasti koivua. Hieno kohde vaikkapa kalastuksesta kiinnostuneelle tai koivua polttopuuksi hakevalle. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja käy myös maastossa. Osa kohteen rajoista merkitty oransseilla "Metsätilat.fi" nauhoilla suuntaa antavasti.

Lähtöhinta  15 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia keskiviikkoon 17.3.2021 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.  Aikarajallinen tarjousmenettely, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjousten jättöajan päättymistä.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Rantaosayleiskaava. Tila lähes kokonaan yleiskaavan M-alueella. Kaavakartan perusteella näyttää, että pieni osa tilasta on rajattu RA alueeksi, mutta tilalla ei ole aineiston perusteella rantarakennusoikeutta. Tutustu kaavakartan otteeseen sekä kaavamääräyksiin.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteet. Sähkölinja.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tiemaksun suuruusluokka 30 €/vuosi. Voi vaihdella.

Osuus yhteisiin Ei ole