Myytävänä Sulkavan Tuhkasaaresta metsätila rantarakennusoikeudella! 

Kohde sijaitsee luonnon kauniin Pihlajaveden saaressa, jonne venematkaa mantereen puolelta on vain sata metriä. Puustoa tilalla on noin 879 m3, josta tukkia reilu 40 prosenttia. Puusto koostuu eri kehitysluokkien metsistä ja on valtaosin mänty- ja lehtipuuvaltaista. 

Kohteella sijaitsee yksi kaavaan merkitty RA-rakennuspaikka, jonka Sulkavan rakennusjärjestyksen mukainen 200 k-m2 rakennusoikeus mahdollistaa hulppeakin mökin rakentamisen. Kohde sopiikin hyvin niin metsätalouskäyttöön kuin rantarakentamiseen, jolloin saunanpuut löytyvät läheltä. 

Kohteeseen voi käydä tutustumassa omatoimisesti tai sopia venekyydistä välittäjän kanssa. 

Kohde myydään ilman tarjousaikaa. Tarjoukset voi esittää välittäjälle: ​ tämän sivuston tarjouslinkin kautta tai sähköpostitse: simo.ikaheimonen (at) metsatilat. fi.

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Yleiskaava(768-Y200713178), kaavamerkinnät MY-1 (Maa- ja metsätalousalue, jolla luonto- ja/tai maisema-arvoja) ja RA (Loma-asuntoalue).

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Yksi kaavaan merkitty RA-rakennuspaikka. Lisätietoja rakennusoikeudesta Sulkavan kunnalta.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Suullinen kulkuoikeus viereiselle kiinteistölle.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus Sammalmäen yksityistien kautta. Vuotuiset tiemaksut ovat noin 30 euroa.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 768-876-19-1 Vekara-Lohilahden osakaskunta Rekisteröintipvm: 7.3.2007 2) Yhteinen maa-alue 768-878-2-0 Nuotta-,valkama- ym.palstat Rekisteröintipvm: 10.4.1992 3) Yhteinen maa-alue 768-878-3-0 Saaripalstat