Metsätila hyväkuntoisen tien varrella

Myydään Rinne (kiinteistötunnus 781-401-4-74) -niminen metsätila. Tilalla on enimmäkseen, osittain heti hakattavissakin olevia varttuneita kasvatus- ja uudistuskypsiä metsiä. Hoitotyötarpeita on suhteellisen vähän.

Tilan vanhassa talouskeskuksessa on arvottomia rakennuksia. Sähköliittymää ei ole. Asumattomaksi jääneestä autiotalosta ja talousrakennuksista ei ole määrätty maksuunpantavaa kiinteistöveroa. Tilan alueella on myös pikkuinen erämaahenkinen Ruutanalampi.

Rakennusten ovet ovat auki ja niihin voi varovaisuutta noudattaen tutustua omaehtoisesti. Omistaja vie haluamansa irtaimiston pois tilalta ja kaupantekohetkellä siellä vielä oleva vähäarvoinen irtaimisto siirtyy kaupassa sellaisenaan ostajalle.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

POHJOIS-SYSMÄN RANTA- JA KYLÄYLEISKAAVA. Kaavakartassa merkinnät AP, ERILLISPIENTALOJEN ALUE ja M, MAA- JA METSÄTALOUSVALTAINEN ALUE.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeudet, kts. kiinteistörekisteriote ja -kartta. Lisäksi tilalla Aittokangas 781-401-4-41 on tieoikeus Hietalahdentieltä myytävän tilan kautta, sen rajaa pitkin koiliskulmassa sijaitsevan rajapyykin läheisyydestä, josta ei vielä ole merkintää kiinteistörekisteriotteella tai kiinteistörekisterin karttaotteella.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Hietalahden yksityistie, kts. kiinteistörekisteriote ja -kartta. Tiemaksut v. 2021 maksettu 178,87 €.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta