Metsätila Tervossa rehevillä kangasmaiden kasvumailla. Runsaasti heti hakattavaa puustoa. Vanhat maatilan rakennukset. 

Metsätila/maatila rakennuksineen Tervossa. Myydään ensisijaisesti kokonaisuutena. 

Kasvupohjat tuoreita- ja lehtomaisia kankaita. Vanhat pellot istutettu koivulle ja kuuselle ja alkavat olla ensiharvennus iässä. Taimikoista raivattu kuviot 7 ja 21. Muutamat pienempi taimikko alkaa olla raivausta vailla. Muuten taimikoissa on tekemättömiä hoitotöitä. Kuviolla 15 on harvassa luontaisia taimia. 

Taimikoita 20,9 ha

kasvatusmetsiä 17,9 ha

Päätehakkuuikäistä metsää 7,4 ha 

muuta maata, eli tietä ja sähkölinjaa 1,6 ha. Lisäksi tontin pinta-ala on noin 0,5 ha. 

Rantaan on kaavoitettu yksi rakentamaton rantarakennuspaikka loma-asunnolle. Tällä kohdalla voi olla veden pinnan korkeudesta riippuen muutama metri lunastamatonta rantajättöä. 

Rakennusten kunto on huono. Asuinrakennus on oletattavasti rakennettu 1900 luvun alkupuolella ja on kauttaaltaan korjauksen tarpeessa. Lisäksi tontilla sijaitsee navetta, aitta ja latoja. Kaikki huonossa kunnossa. Sähköliittymä rakennuksiin on voimassa ja vesi tulee paineautomaatin kautta kaivosta. Kaivon vesi on syytä tutkia, jos sitä meinaa juoda. Asuinrakennuksessa on iso tupa, saunaosasto, wc sekä makuuhuoneita. Yläkerta on osittain kylmänävarastona. Jätevesikenttä tekemättä. Lämmitysmuoto sähkö/puu. Rakennukset soveltuvat tässä kunnossa lähinnä varastoiksi ja taukotuvaksi. Rannuksissa on paljon irtainta tavaraa ja romua, jotka jäävät ostajalle. 

Jokiniemi tilan sisällä sijaitsee Paala 3:3 kiinteistö, jonka pinta-ala on 0,7 ha. Tätä kiinteistöä ei voida myydä, koska sille ei ole myönnetty lainhuutoa kellekkään. Tilaa on kuitenkin hoidettu Jokiniemi tilan kanssa yhdessä ja rajapyykit ovat kadonneet. Rajapyykit on merkitty maastoon suuntaa-antavasti, eikä niiden sijainti ole tiedossa. Myös muutama muu rajapyykki on hukassa, kuten kartassa Tökrö -nimen kohdan pyykki. Tällä kohdalla on ollut aikoinaan pelto. Tilan 5:0 rajaa vasten olevia pyykkejä ei heinikkoisesta maastosta löydy. Rajapyykkien sijainnin voi määrittää virallisessa rajankäynnissä. 

Välittäjä lomailee 18.7-16.8. Kohteeseen voi tutustua omatoimisesti. Vastaan viesteihin loma-aikana satunnaisesti. Tarjousaika jatkuu 21.8 saakka, joten elokuussakin ehtii tilasta kysyä. 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kaavamerkintä M, rannassa loma-asuntolle kaavoitettu tontti merkinnällä RA.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

yksi rakentamaton rantarakennus paikka loma-asunnolle.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

tieoikeudet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 297-876-47-1 Rasvanki-Virmasveden osakaskunta