Myydään Tervon Talluskylässä taimikkovaltainen, hyvin hoidettu metsätila ja Korppi-saaressa pieni hirsirakenteinen vapaa-ajan asunto/taukotupa.

Tervon Talluskylässä taimikkovaltainen metsätila ja Korppi-saaressa pieni hirsirakenteinen vapaa-ajan asunto/taukotupa.

Pääosa tilasta sijaitsee mantereella Tuliniementien varressa, Korppi-saaressa runsaan 2 hehtaarin metsäinen alue ja pieni taukotupa. Lisäksi kolme pientä saarta Korppi-saaren itäpuolella. Metsät pääosin kantavilla kivennäismailla ja kasvupaikat pääosin (90 %) tuoretta kangasta. Kehitysluokat ovat painottuneet taimikoihin, jotka on suurelta osin hoidetut ja hyvässä kasvussa. Kuviolla 4 tosin syytä tehdä viipymättä taimikonhoito, myös kuvion 12 taimikon varhaishoito alkaa olla ajankohtainen. Suuret hakkuut tilalla on vähäksi aikaa tehty, mutta lähivuosina mahdollista hakata kuvion 2 uudistushakkuu ja kuvioiden 6, 9 ja 10 ensiharvennukset.

Saaressa sijaitseva pieni taukotupa kunnoltaan tyydyttävä. Katto vaikuttaisi ehjältä ja hirret pilareiden päällä lahottomilta. Tuvan kuistille johtava portaikko heikossa kunnossa. Taukotuvassa ei vesi- eikä sähköliittymiä. Ulkohuussi mökin lähettyvillä. Sisällä lämmitystä varten kamiina, jolla pienen tuvan saa nopeasti lämpimäksi vaikkapa syksyiseltä tai talviselta kalastusreissulta tullessa.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteet ja oikeudet, kts. kiinteistörekisteriote. Kiinteistörekisteriotteeseen merkitty venevalkamaoikeus (000-2012-K10277) sijaitsee Saarentien päässä rannassa.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kts kiinteistörekisteriote

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 844-414-876-1 Talluksen osakaskunta