Myydään metsää

Myydään metsää

Metsätilat-ketjun sivuilla myydään tietenkin metsää. Se on kuitenkin vain yksi - tosin hyvin merkittävä osa - suomalaista maaseutua. Ja maaseudun osaajia Metsätilojen välittäjät ovat. Haluamme olla maaseudun kiinteistönomistajien apuna kaiken muotoisen kiinteistöomaisuuden arvioinnissa ja myynnissä. Ja saahan myös ostaja varmimmin avun kauttamme.

Myy metsääKun myyt metsää, asiantuntija auttaa

Kun myyt metsää, peltoa, tonttia, valmista mökkiä tai haluat purkaa yhteisomistuksia ovat ammattilaisemme apuna. Selvityksistä ja neuvonnasta markkinointiin sekä valmiisiin sopimuksiin ja kauppakirjoihin asti.  Olemme merkittävin maaseutuvälittäjä, lähes kaikki ammattilaisemme ovat suorittaneet LKV-tutkinnon, meillä on Keskuskauppakamarin auktorisoimia AKA kiinteistöarvioijia ja runsaasti kaupanvahvistajia. Voimme ja haluamme siis palvella kokonaisvaltaisesti.

Metsän hinta vaihtelee

Metsän hinta vaihtelee paljon sekä sijainnin että metsän laadun mukaan. Puuston määrä ja laatu hyvin pitkälle määrittävät metsän hintaa. Vain ammattilainen osaa huomioida kaikki vaikuttavat seikat ja tuntee markkinatilanteen. Metsätilat tilastoi kaikki tekemänsä kaupat ja pitkän ajan tilastot mahdollistavat tarkan arvioinnin.

Metsän osto on suomalaisinta sijoitustoimintaa. Silloin kannattaa luottaa alan osaajiin. Kun saa oikeat luotettavat tiedot ostettavasta metsästä ja ammatti-ihmiseltä vielä neuvot sen hoitoon on helppo ja turvallista tehdä kauppaa.