Tässä lähellä niin Seitsemisen kansallispuisto kuin Ikaalisten golf-kenttä ja vaikkapa 1906 vuodelta oleva Kyläpuoti.
Tampereelle 58km matka ja vaikkapa Seinäjoelle 123km.

Ikaalisten Kyrösjärven (34 km pitkä, 8 km leveä ja parhaimmillaan yli 50 m syvä järvi) Penijoenlahden upeiden maaseutumaisten maisemien keskelle sijoittuvan kiinteistön etelä-osa (Rantala 143-407-10-14), jolla omaa rantaviivaa n. 400m ja pinta-alaa reilu hehtaari.
Kyseessä kaunis ranta-alue, jolle meneillään olevassa Kyrösjärven osayleiskaavassa on osoitettu kolme rakennuspaikkaa. Kaikki rakennuspaikat ja rakennusoikeudet kuuluvat nyt myytävänä olevaan osaan ko kiinteistöstä.

Rakennuspaikat ovat hienossa rantamaastossa etelä-länsi suuntaan avautuvia. Penijoenlahdelle pääsee isollakin veneellä mainiosti. Tie perille rakennettava. Tieoikeudesta sovittu naapuritilan kanssa. Viimeisessä kuvassa ehdotus tonttijaosta pinta-aloineen.

Rakennuspaikkojen alustava tonttijako - hinnat seuraavasti:
5075 m2 - 72 tuhatta euroa
2010 m2 - 62 tuhatta euroa

 

Ikaalinen on vireä kaupunki ja tunnettu mm kylpylästään, luonnostaan ja Sata-Häme Soi tapahtumasta. Kyrösjärveltä erittäin harvoin tontteja myynnissä ja silloinkin merkittävästi kalliimmalla, joten tässä hyvä tilaisuus sijoittajalle tai jos haussa on oma rantatontti, johon pääsee vieläpä itse valitsemaan naapurit niin tässä se on

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Kaava valmisteilla (jo pitkällä).

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Tulevassa kaavassa kolme rantarakennuspaikkaa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinnitys voidaan luovuttaa ostajalle lainoittamattomana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tie tonteille rakennettava.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 143-407-876-2 Isoröyhiön kylän vesialue 2) Yhteinen maa-alue 143-878-8-1 Kyrösjärven vesijättöjen jakokunnan yht.maa