Reilunkokoinen rantatontti puhtaan Ruokojärven rannalla. Voidaan rakentaa vaikka vakituisen asumisen tarpeisiin.

N. 15 km:n etäisyydellä Juvalta Koikkalan tien varressa Ruokojärven rantaan rajoittuva (os. Ruokorannantie 22) reilunkokoinen rantatontti jossa vanhat, ehkä kunnostuskelpoiset rakennukset (asuintalo, aittarakennus ja sauna). Rakennusten osalta kohde myydään kuitenkin ns. purkukuntoisena. Sähköliittymä on voimassa ja siirtyy ostajalle kaupan yhteydessä. Ranta hiekkapohjainen ja "sopivasti" syvenevä.

Tontilla rantaviivaa kaikkiaan n. 240 m itään ja etelään. Ruokojärvi on yksi alueen suurehkoista järvistä (muita järviä ova Hitjus ja Kangasjärvi joihin vesiyhteydet). Ruokojärvi laskee Koikkalanmyllyn kautta Huosiosjokea pitkin Saimaaan Savivedenpäähän joten ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet esimerkiksi kalastukseen ja vaikkapa melontaharrastukseen ja muuhun luonnossa liikkumiseen.

Kohteeseen voi käydä tutustumassa itsenäisesti. Jos haluaa tutustua rakennuksiin niin tuolloin yhteys välittäjään jolloin sovitaan lähempi aika. 

Tarjoukset kohteesta ilman tarjousaikaa joko sivuston linkin välityksellä tai os. Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV, Kimmo Asikainen, Väätäisentie 5, 51900 JUVA.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kaavamerkintä AO eli vakituisen asumisen mahdollistama kohde, voidaan rakentaa myös loma-asunto.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rakentaminen kaavamääräyksen ja Juvan kunnan rakennusjärjestyksen määräysten mukaisena.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite naapurimökkikiinteistöille.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Ruokorannantie, ei vuotuisia, vuotuisia maksuja.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Vesialueosuudet.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta