Keuruun Mustaniemessä puustoinen määräala, jossa kolme loma-asuntojen rakennuspaikkaa.

Keuruu Mustaniemi määräala n. 2,2 ha. Kohteella on kolme puustoista loma-asuntojen rakennuspaikkaa. Tonttien pinta-ala n. 2450 - 2730 m2. Tontit eivät ole omarantaisia. Määräalalla on omaa rantaviivaa n. 40 m kohteen kaakkoiskulmassa.

Kohde myydään ensisijaisesti yhtenä kokonaisuutena mutta tarjouksen voi jättää myös yksittäisestä tontista. Yksittäisen tonttin hintapyyntö 35000 €.

Kohde myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset 8.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Kaavamerkintä (RA), loma-asuntorakennusten korttelialue ja kaavamerkintä (M) metsätalousalue. Alueen metsänhoidossa tulee huomioida rantamaisemalliset tekijät. Määräalalla kolme loma-asunnon rakennuspaikkaa, jotka eivät ole omarantaisia. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden yksiasuntoisen loma-asunnon ja siihen liittyviä talousrakennuksia, joista yksi saa olla vierasmaja. Kerrosala enintään 350 k-m2. ks. tarkemmat tiedot liitteenä olevasta kaavamerkinnöistä ja niiden selosteista.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole » Lisätietoja

Hinkkaniemen yksityistiellä.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräalalle annetaan osuudet yhteisiin seuraavasti: Määräala saa pinta-alansa mukaisen osuuden Yhteiseen vesialueeseen 249-411-876-1 Tiusalan jakokunta.